Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:34:11
|
|
|
|
tita
|
Sve samo ne pametno,malo slano ,pa slatko i tako!!!!Trbalo bi se izbjegavati kofein za vrijeme menstruacije!
|
|
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:35:56
|
|
|
|
bomboncic02
|
A ja upravo popila kavu i pojela dva reda milke s lješnjacima ..jako zdravo
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:42:15
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nemam pojma..u to vrijeme jedem sve pred sobom
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:43:14
|
|
|
|
nemammaste
|
Čuj, ima logike! Ja točno osjećam razliku u organizmu ako jedem više voće,povrće,žitarice i tako to...Kad mi dođe faza nezdravog,masnog i slatkog osjećam se nekako tromo i bezvoljno.Još ja idem iz krajnosti u krajnost.Ipak ti oni vitamini daju snage,probaj pa vidi da li se osjećaš bolje.I probaj pojačati papicu koja ima puno željeza
< Poruku je uredio nemammaste -- 14.8.2010 9:44:26 >
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.8.2010 9:52:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:57:04
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja nemam mensrualnih tegoba,tak da jedem što i inače.Nekada me uhvati želja za slatkim.Isto nisam čula to za kofein i slatko
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 10:02:39
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ciklu ne volim Cvrčak, alkohol ne smijem (kupinovo vino)..preostaje mi voće, danas ćemo udarat po voću jer mi je mesa preko glave..
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2010 10:55:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 11:57:28
|
|
|
|
cuba
|
Mene još za vrijeme pms-a uhvati ludilo za ciklom valjda cilu teglu pojedem u sekundu. A i zdravo je jesti za vrijeme vještice. Voća dosta, tekućine svakakve iako ja preferiram vodu, kavica za tlak, meni je čokolada u tom periodu odlična.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!