njanja
|
IZVORNA PORUKA: Marta j I ono sto ja nemogu nikako da vjerujem da djete od 15mj koje tek uci govoriti zna reci ne i nije.A tko ga nisam ucila I jan je podemonio baš sa 15 mj...do tada je bio živahan, ali dobar, a tada jepostao totalnosvojeglav, a takav je i sada...ja sam to povezala s time da je kreenuo u vrtić pa se razbahatio, a i stvarno mu je to bio šok, ali sada što duže ga znam, msilim da je to jednostavno takav karaker, tvrdodlav...Mate ti je shvatio tko je i što želi i sad će tražiti sveeee, a ti na vrijeme počni postavljati granice...ja ih još uvijek postavljam, a od tada je prošla skoro godina dana i svaki dan je borba...Doduše sad se stvarno lakše s njim dogovoriti, ali neke stvari su nemoguće... I janu je prva riječ bila (i ostala najčešća) NE, a zna ju reći na svim jezicima: NO NO NO, NAJ NAJ , svi načini samo da kaže da nešto (što bi naravno trebao) ne želi