njanja
|
na komentare nepozna obazirem kad je pitanje jana. Ne zanima me. Na komentare poznatih da-da vidim da li su oni u pravu a ja u krivu ili samo trube... Cesto dobijem neki komentar od poznanika pa se prvo kao naljutim pa vidim da i nisu 100 % ui krivu... Na kraju krajeva i ja volim, svi znate, komentirati :) Sto se samih kolica tice, meni zaista JEST ruzno vidjeti 4godisnjake u njima, ali kada ih vidim ne sudim zasto su unutra jewr znam da je to zbog komocije roditelja., ja sam janu pocela kolica micati s 20 mj i kad smo u setnjama sam hoda ili se nosaka, ali sad sve vise i vise hoda i do 4 god ce hodati, a na voziti se. Ali nisam ni ja sama sebi maceha pa kada idem u grad, uzmem kolica koja su uvijek u bunkeru jer mi ne pada na poamet pola korza bilkdati misice s janom na rukama. Vecu djecu mi je isto ruzno vidjeti s dudom, jan ju ima od rodjenja za spavanje, nikad mu ju nisam dala za zabavljanje ili utjehu i mislim da nema slike unatreag 18 mj da je jan s dudom. To asto je meni to ruznio, ruzno mi je oduvijek i nije mi se stav promijenio od kad sam mama....