|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Otac pri porodu ..
21.9.2011 10:04:51   
natali2610
Zanima me što mislite o tome ...ja i M razmišljamo o tome da odemo na tečaj tako da može biti uz mene prilikom poroda ...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Otac pri porodu ..
21.9.2011 12:15:07   
m600
moj muž i ja smo prošli tečaj prije 2 godine, super stvar...puno naučiš...dva dana bude ginekolog, dva dana babica, jedan dan pedijatar i 3 dana vježbe na lopti...jako zabavno...predavanja su zanimljiva,a meni je muž jako puno pomogaouser posted image i bolje se odnose prema tebi kad je muž kraj tebe

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 2
21.9.2011 12:21:37   
natali2610
vjerujem da je lakše kad je netko s tobom ..kad sam rodila prvi put bila sam sama i bilo mi je strašno .
Nadam se samo da doktori neće imati problema s njim kad vidi krv user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 3
21.9.2011 12:48:55   
Bebys
mani je moj suprug puno pomogao...dobro da je bio samnom...iako nisam rodila u Hrvatskoj nego vani i na carski rez...da njega nije bilo ja neznam sta bi..
citavo vrijeme se poslje poroda brinuo o bebi i spavao je s nama u sobi..jer ja 24 sata nisam bila sposobna ustati i stalno sam povracala...tek nakon dva dana sam bila kako treba..

MENI JE BILO STO JE UZ MENE...SUPER..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4
21.9.2011 12:56:39   
natali2610
Bebys to ti vjerujem ,pogotovo nakon carskog reza ...normalno da ti puno znači da imaš pomoć od supruga..mislim da ćemo i mi zajedno na porod ...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
21.9.2011 12:58:08   
mala99
Obavezno neka bude ako želi, naravno! On ti ionako sjedi pored glave pa i ne vidi puno toga. Kad vidi krv već je sve gotovo i neka ne gleda dole. Kažem obavezno jer se doktori drukčije prema tebi odnose kad nisi sama.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
21.9.2011 13:02:39   
natali2610
hehehe bitno je da ne gleda dolje user posted image user posted image user posted image ...ne želim da ima traume ..šalim se ..
vjerujem da ćemo uskoro upisati tečaj ..imam još vremena ali sve više i više sam sigurna da bolje da je uz mene..

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 7
21.9.2011 13:16:21   
mariola
Slažem se s curama. Mm je bio samnomi meni od velike pomoći. Nije da ćže te manje bolit kad je on s tobom ali je super da je on uz tebe, osjećaš se drukčije. Mene je moj nasmijavao, glupirao se cijelo vrijeme kako bi što manje mislila na bolove.
Na samom porodu (mislim kad dr. i babice dođu) ti i ne mora biti. Bitnije je ovo vrijeme dok sam izgon ne počne. 

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 8
21.9.2011 15:31:01   
anaxx
i ja se slažem da tata mora biti s mamom na porodu, moj mm je bio i mislim da bi mi bilo puuunooo gore da sam bila sama, čak je i pupčanu vrpcu prerezao, a ne da nije gledao "dole", kaže da nisam ni trepnula kad su me prerezali, on je i to pratio...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
21.9.2011 16:53:16   
mare00
Ja sam isto bila za to da muz bude na porodu i koji je hrabar da to podnese to je jako lijepo. user posted image
Ali nakon mog prvog iskustva i teskog poroda definitivno ga nebi na porodu kraj sebeuser posted image , od bolova nisam znala gdje mi je glava a gdje noge kamoli jos da je on bio tu, nebi ni znala da je kraj mene...bas kad sam radjala u tim zadnjim minutama mi je kroz glavu prolazila misao da porod definitivno nije za muske, nebi oni to mogli podnijeti...cast izuzetcima!!!

Ja sam zahvaljivala Bogu sto nije bio tu, a tko zna mozda drugi put bude ako bi imala laksi porod...user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
21.9.2011 19:37:24   
zara13
mi smo isto išli na tečaj dobro je ali više sam naučila na internetu i forumima al je zato bilo ok šta je muž bio samnom.ja sam imala teški porod pola se ni ne sjećam al drago mi je šta je bio uz mene tamo svih 11 sati sestre baš nisu često dolazile nit gin.tako da mi je puno značilo to.mislim da bih ovako poludila da ga tamo nije bilo

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 11
21.9.2011 22:02:39   
troubled
ja sam apsolutno ZA! user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 12
21.9.2011 22:04:56   
pepeljuga
Mm je bio na sva tri poroda i hvala mu na tomeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 13
21.9.2011 22:29:03   
mali_macic
i ja sam za, mm je bio sa mnom i puno nam je to znacilo.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 14
21.9.2011 23:48:45   
ruwenzor
mm je bio samnom zadnjih sat-dva, bilo mi je jaaako drago zbog toga, pričao mi, usmjeravao disanje, dodavao vode... i njemu je to bilo super iskustvo user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 15
22.9.2011 11:27:16   
inesica
Toplo preporucujem, nikad ne znas kad ce ti bilo sto zatrebati pa je dobro imati ga pored sebe, naucis neke stvari na tecaju, pripreme ta za vjezbe disanja i tako...ne bih si pozeljela sljedeci porod bez njega, nikako.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 16
22.9.2011 11:32:30   
njanja
apsolutno ne vidim potrebu za postavljanje tog pitanja user posted image
meni se to podrazumijeva i mislim da bi se trebalo podrazumijevati...

i kada smo bolesni nam muž skuha čaj i pomogne nam pa kako onda propustio taj lijepi događaj, a uz to pomogao ženi....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 17
22.9.2011 11:47:12   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: njanja

apsolutno ne vidim potrebu za postavljanje tog pitanja user posted image
meni se to podrazumijeva i mislim da bi se trebalo podrazumijevati...

i kada smo bolesni nam muž skuha čaj i pomogne nam pa kako onda propustio taj lijepi događaj, a uz to pomogao ženi....

sta se mora ,mora se i nema drugeuser posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 18
22.9.2011 12:20:55   
pakić

IZVORNA PORUKA: mare00

Ja sam isto bila za to da muz bude na porodu i koji je hrabar da to podnese to je jako lijepo. user posted image
Ali nakon mog prvog iskustva i teskog poroda definitivno ga nebi na porodu kraj sebeuser posted image , od bolova nisam znala gdje mi je glava a gdje noge kamoli jos da je on bio tu, nebi ni znala da je kraj mene...bas kad sam radjala u tim zadnjim minutama mi je kroz glavu prolazila misao da porod definitivno nije za muske, nebi oni to mogli podnijeti...cast izuzetcima!!!

Ja sam zahvaljivala Bogu sto nije bio tu, a tko zna mozda drugi put bude ako bi imala laksi porod...user posted image

potpisujem, mm nije bio ni na drugom porodu, bio je izvan sebe već jer me je čuo na hodnik kako urlamuser posted image . Da sam htjela, znam da bi bio sa mnom, ali da mi je falio- nijeuser posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 19
22.9.2011 15:07:11   
jagodicabobica
 nikada nisam mogla shvatiti sta znaci da porod nije za muske... pa ne poradzaju se muskarci! ne vjerujem da je ijedan umro od gledanja..a pogotovo neki nasi muskarci su hvala Bogu Macho pa kada znaju braniti svoju domovinu oruzijem i svasta nesto gledati sto nebi gledali krv kada se djete poradza?! I svedi su smotanke prave ali drze svoju zenu za ruku..
ja nebi nikada htjela uskratiti ocu prvi momenat kada mu djete dodze na svjet i prvi djeciji plac i naravno muz je uz mene bio i osjecala sam se sigurnije..

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 22.9.2011 15:08:13 >

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 20
22.9.2011 15:19:42   
ruwenzor

IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

ne vjerujem da je ijedan umro od gledanja

user posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 21
22.9.2011 17:46:44   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: ruwenzor

IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

ne vjerujem da je ijedan umro od gledanja

user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 22
22.9.2011 17:53:55   
mirna
i ja sam apsolutno za. nadam se da cemo pronaci nekoga tko ce pricuvati malog, tako da moze i ovaj put biti uz mene...

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 23
24.9.2011 21:10:14   
chichina
da moj mm nije bio uz mene, može bit da bi i rodila sama user posted image . ostali smo sami u boksu a meni nagon za tiskanjem samo takav, on pogleda i vidi da glavica počinje izlaziti. razmahao se i dozvao sestru, i onda su se svi sjatili oko mene i moja malena je došla na svijet u narednih 5min. user posted image  al on se blesan našao ispred mene, tako da je sve vidio - od rezanja međice do rezanja pupčane vrpce, i onda mu je došlo slabo. sjeo je na jedinu stolicu u boksu s koje je opet sve živo vidio, i onda mi je kasnije rekao da je mislio da će se onesvijestit kad su mi izvlačili posteljicu. user posted image  Poanta: neka svakako bude s tobom, može ti dobro doći i bolje te tretiraju u bolnici, al ni za živu glavu neka ne gleda među noge ti! user posted image

06.10.2010. - mamina i tatina princeza

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 24
24.9.2011 21:31:53   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: chichina

da moj mm nije bio uz mene, može bit da bi i rodila sama user posted image . ostali smo sami u boksu a meni nagon za tiskanjem samo takav, on pogleda i vidi da glavica počinje izlaziti. razmahao se i dozvao sestru, i onda su se svi sjatili oko mene i moja malena je došla na svijet u narednih 5min. user posted image  al on se blesan našao ispred mene, tako da je sve vidio - od rezanja međice do rezanja pupčane vrpce, i onda mu je došlo slabo. sjeo je na jedinu stolicu u boksu s koje je opet sve živo vidio, i onda mi je kasnije rekao da je mislio da će se onesvijestit kad su mi izvlačili posteljicu. user posted image  Poanta: neka svakako bude s tobom, može ti dobro doći i bolje te tretiraju u bolnici, al ni za živu glavu neka ne gleda među noge ti! user posted image

znaci da sjedi na stolici kod zenine glave...user posted image

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 24.9.2011 21:34:55 >

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!