|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Opet (NE) spavanje
21.3.2013 8:08:22   
Renata RR
Htjela sam jutros u 2 otvoriti temu, ali sam se suzdržala da ne mislite da je admin poludio...user posted image Ma ja to više ne mogu tako, naša cura od 16 mjeseci ne želi ili ne može -nemam pojma - početi spavati cijelu noć. Tu i tamo joj se dogodi, ali to su iznimke... Ovu noć npr. se je probudila u jedan, ja sam joj od 1-4 ujutro valjda 50 puta pokupila dudu i peseka s poda i polegnula je. Na kraju sam joj dala cicu i onda je napokon zaspala... Skoro svaku noć je ista pjesma. Možda su zubići u pitanju, ne znam više ni sama. Sa sinom nikada nismo imali takvih problema, spavao je negdje od 6 mjeseca cijele noći, osim kada je bio bolestan. Sada samo želim da barem jednu noć prespavam bez prekida.user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Opet (NE) spavanje
21.3.2013 8:19:10   
CallamityJane
Meni je tako vec 4 godine, znamo imati po par dana da prospava noc bez prekida ali je puno vise ovih kada se mama mora zvati da se cura zabavi u sred noci. Jutros curka od pola sedam pjeva na sav glas kako voli svjezi brokoli, coko keks, breskve i zuti kukuruz i to sve uz propratnu koreografiju user posted image Ne moze niko reci da mi nije zabavno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
amo da se zna bebe ona stavlja sm=smiley29.gif]

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 2
21.3.2013 8:30:51   
Renata RR
user posted image user posted image user posted image Barem vam je od ranoga jutra veselo...user posted image user posted image user posted image Moja se dere nana, nana (prijevod hrana, porijeklo riječi: banana) ili zove brata...user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 3
21.3.2013 8:46:25   
troubled
ja mislim da se ona samo tebe uželi...počneš joj nedostajati i onda te traži...user posted image
prospavana noć u komadu - moja....mislim da je to bilo negdje 2003. i to zato jer je paula kao beba spavala cijelu noć od mjesec dana nadalje...
s vremenom odustaneš čeznuti za prospavanom noći...ta čežnja odusima silnu energiju...i počneš "mantrati" kako je spavanje gubljenje vremena...kako je tesla spavao na kapaljku...promijeniš film i funkcioniraš dalje zadovoljno i bez osjećaja zakinutosti user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

Neposredna veza do poruke: 4
21.3.2013 8:49:07   
Renata RR
Pa onda završim kao Tesla (ali bez struje)....user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Renata RR -- 21.3.2013 8:52:07 >

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 5
21.3.2013 8:57:46   
pincirotvajler
e da,tak ko troubi sam se i ja prilagodila,i jednostavno ni kad imam mogućnost čorit to nebude više od 2sata u komadu,,sama se budim user posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 21.3.2013 8:58:11 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 6
21.3.2013 9:06:59   
anaxx
kod mene ista priča... evo već 6 godina svakonoćnog buđenja user posted image ,
G je počeo spavati cijelu noć kad se T rodio user posted image
nije da traže druženje ili se razbude, ali zovu da dođem i : pokri me mama, daj mi malo čaja, gdje mi je onaj autićuser posted image ....
najsretnija sam kad dođe "tata faza", onda zovu neko (kratko) vrijeme samo tatu.... mama ostane u krevetuuser posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
21.3.2013 10:03:05   
sina
Ajme cure kad ovo sve vidim,tj. čitam plašite me. ja ne znam što je to neprospavana noć,evo curka je napunila godinicu i oduvijek spava bez problema,sad samo popapa flašicu oko 5 i spava dalje.
sad me je strah što će biti sa drugom bebom...

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 8
21.3.2013 10:24:53   
LorVer
Mozda uopce nebi bilo lose otvoriti jednu temu " male nocne ptice"user posted image

Moja je isto nocas od 1-4 bila budnauser posted image . Mar se isto budi po noci od pocetka i neman jos ni jednu noc prospavanu u komadu. Sad sam se dogovorila sa mm da on preuzima subotu noc da se ja bar malo naspavam. Starije dvije mi to nikad nisu radile. Ja isto krivicu ne spavanja prepisujum zubicima, a kako mi se cini ostat ce tako dok ne progovori i onda mi moci sama reci sto ju muci.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 9
21.3.2013 10:27:26   
Renata RR
Mogle bi ustanoviti klub noćnih ptičica...user posted image

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 10
21.3.2013 10:52:42   
Tanjica Tanja
Ja sam svojedobno imala 30 stranica teme o H. nespavanjuuser posted image  Nisam još uvijek s njom na zelenoj grani što se tiče spavanja, jedno vrijeme je spavala od 21 do 6, ali sad se opet budi oko 2user posted image  Valjda zubi, tko će ju znati višeuser posted image  Navikla sam na nespavanje, funkcioniram sasvim ok preko dana s tim noćnim prekidimauser posted image . U prosincu sam bila na služ.putu u Austriji 5 dana i tad sam se prvi put pošteno naspavala od kada imam dijete.user posted image  Moja mma kaže da sam i ja bila takva bnespavalica u toj dobi tako da....krv nije vodauser posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

Neposredna veza do poruke: 11
21.3.2013 11:16:37   
andydea
Dobrodošla u klub Renatauser posted image user posted image user posted image
Moj Di spavao cijelu noć do 6mj., pa onda puff....ajmo svaka 2h zezati mamicuuser posted image user posted image
i sad je ujutro već 2x spavao,a ja ne mogu ,RR čekauser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 12
21.3.2013 11:17:54   
andydea
Mislim da je to faza jer se boje razdvajanja...kod mene nisu još zubi ni navidiku...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 13
21.3.2013 11:23:43   
girlpower
Joj sad ste mene podsjetile na moje godine nespavanja..moji decki (svaki od njih 3.)do svojih 5god.nisu znali spavat..svast sam isprobavala al djaba,oni bi i dalje plesali i pjevali do 2-3ujutro a ustajali se več u 6h..hvala bogu pa sad su veci (i jos nevole spavati )ali se zabave sami,crtaju pisu i ne smetaju curki maloj,jer ona jedina od 1mj.zivota do sada 2.5god spava uredno

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 14
21.3.2013 13:07:22   
vandax
Moj miš ima 16 mj i budi se prvo da ga preselim u svoj krevet, negdje oko 11, zatim oko 2 ili 3 da mu dam vode i malo ponesem i eventualno u 5 ujutro da ga isto malo prošetam. A dečko ima 12,5 kg. Plače dok ga ne dignem i onda lijepo zaspe. A šta mogu drugo nego se ustati i nositi. I to mudrac mali neće da ga tata nosi nego isključivo mama. Ljubav moja mala.

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 15
21.3.2013 14:27:25   
mariola
Moja je dobro spavala do nekih 9 mjeseci, onda par mjeseci bi joj isto noću pet puta dodala dudu, i sad opet super spava. U ta tri mjeseca nemirnog sna je dobila i puno zubića.Sad ima sve pa se nadam da se neće počet budit noću.
A jutros se probudila u 5.10 i pokazuje mi prstom prema boravku i nešto priča, ma znam i šta je rekla:ajmo u boravak gledat baby tvuser posted image

A što se tiče faze "tata će" i ja ju obožavamuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 16
21.3.2013 14:38:36   
seraphyme
zadnji put sam se naspavala noć 20./21.12. 2012. tad sam bila u šok sobi poslije carskog. mislim da ne buidem spavala barem 5 godina

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 17
21.3.2013 17:06:17   
cuba
Rekla bi Severina: "Dobrodošao u klub" user posted image
Imam i ja jednog super spavačauser posted image
Nije da baš ne znam šta znači prospavana noć ali opet je više onih u kojima je scenarij sljedeći:
- mama, maaaamaaa, ja sam žedan (boca vode mu stoji kraj kreveta)
- mama, mamaaaamaaa, di mi je maca (spava sa dvije plišane, jedna se obično zavuče pod poplun)
- mama, mamaaaa, maaamaaa, pokrij meuser posted image
- mama, piški mi se

Istina, odmah zaspe čim riješimo problem ali svejedno kad se 3x trebaš dizati i još sad pred kraj trudnoće dok se skotrljam s kreveta sa ovim trbuhom i nije mi baš bajno...al dobro vidim da vas ima još pa mi je lakše user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 18
21.3.2013 21:26:32   
tina0310
mi smo na dane sa spavanjem,ako po danu odspava po noći spava ka bebauser posted image dok po danu bar po ure ne odspava nastaje kaos,a sad smo u tata fazi pa kad mm radi onda vrišti u krevetiću da će ga tata stavit na spavanje a da mama ide sredit kućuuser posted image i nakon nekih 30min uvjeravanja da mm radi pristane na kompromis tj. uvali se u moj krevet i nastavi do jutra,ugl loše spava kad gleda malo više crtića(čak smo imali i fazu plaknja-lav je u krevetu... ) al ugl ako dobro papi cili dan,onda ni u noći nema problema,jedino šta zna iskorištavat kad smo svi doma pa baci dudu,pa nemoj ti dovatit neg ti...al brzo to prođe,bar kod nas

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 19
22.3.2013 22:56:43   
krijesnica3
sigurno ga zubići muće i moj malac je 17mj. imamo već neko vrijeme muke sa izbijanjem četvorki i to na sve strane i duže traje nego sa jedinicom i dvojkom, budi se po noći uz mali plač ali samo ga stavim k sebi ili poravnam, uglavnom ne ustajemo iz kreveta za crtiće.

Neposredna veza do poruke: 20
23.3.2013 8:36:01   
Renata RR
Moja je danas prava dobrica user posted image .. Probudila se samo jednom oko 1, i nakon što sam joj nekih 3 puta stavila dudu, zaspala je natrag. Uopće se nije budila za dojenje i još spava.user posted image user posted image

(Odgovor članu krijesnica3)
Neposredna veza do poruke: 21
23.3.2013 22:41:53   
emaemily
Ako nema zubica puno to je.. moja ima 18 mjeseci i budi se nocu zulja prstic .. inace nije dobra spavalica otkad se rodila..tako kad me samo 2 put probudi ja presretna.. najveca greska u svemu tome je sto smo je prebacili nama u krevet kako se ja ne bi dizala 100 puta i sada se mala ne da van..al bar samo dudu uvalim i ona nastavi.. :)

Today I'm thankful <3

Neposredna veza do poruke: 22
26.3.2013 12:45:04   
Renata RR
Već drugu noć za redom se nije budila za dojenje!user posted image user posted image

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 23
27.3.2013 10:58:04   
andydea
user posted image user posted image user posted image  Renči
Moj Di je sinoć pomaknuo graniicu spavanja na 1h više, dakle svaka 3huser posted image user posted image user posted image user posted image ...i sam se uspavao oko 4h kad sam ga premotala i dala sisuuser posted image ...i da produžili smo danas do 10huser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!