|
RE: Molim pomoć, hitno! 31.8.2010 11:08:15
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi hmmm... a da ju probaš - nakon što podrigne još malo nosati u uspravnom položaju, jer kad ju staviš leć odmah, možda ju onda boli... i nemoj ju puno drmusati dok ju nosiš, samo ju drži, dok ne zaspi, pa ju onda polako spusti. Možda su ipak već i grčevi... maja: Nešto tome slično smo imali i mi, samo što je moja P. na siki, znači ne ovisi o hrani. Nahranila bi ju, pa podigla na podrigavanje, pa poslije toga je išlo bljuckanje, pa štucanje, onda opet ispočetka na siku da se smiri i prestane štuckati Trajalo je to neko vrijeme, pojavi se i sada samo što se uspije sama smiriti, dam joj varalicu i malo je mazim pa prestane. Probaj joj dati na žličicu malo vode možda tako prođe ili je malo nosaj i šuškaj Sa vremenom će proći, ali znam kako ti je jer sam i ja ludila sve ovo potpisujem!! i moj T je radio slično prvih par tjedana, ali na cici, pojeo bi prenaglo pa bi s podrigivanjem ponekad sve izašlo van, pa opet natrag na cicu..... pokušaj ju duže nositi nakon hranjenja kao što kaže mariachi, a možda pomogne (nama je) da ju tokom hranjenja par puta podigneš, napraviš pauzu da bolje sjedne klopa.... sve u svemu nisi jedina s tim problemom i tješi se da će brzo proći, čim malo želučić ojača.... sretno....
|
|