njanja
|
IZVORNA PORUKA: lilia Špotajte me slobodno, baš sam glupača, sad ću dva mjeseca jest kuhano meso, i bit bez kolača i palačinki, i pohanog kruha sa nutellom. Uff, najradije bi sjela i plakala. Štedi suze, utješit ću te odmah....Ja sam imala gestozu i dr Prodan mi je to u bolnici, dan prije rođenja Jana lijepo objasnio: u trudnoći se moraju proširiti krvne žile jer pumpa veća količina krvi i nekima se to ne proširi i tada dolazi do začepljenja krvnih žila, visokog tlaka i oteklina, a uz to odličje gestoze su i proteini u mokraći. Ja sam pitala zbog čeka sam to dobila: on je rekao, vi ste to imali od početka trudnoće, ali srećom za vas se sada pred kraj tek manifestiralo....DAKLE; NISI TI KRIVA, tako je tvoje tijelo, kao i moje reagiralo....Ja sam doduše dobila tamo negdje oko 36 tjedna i od tada sam do kraja morala 2 x po 3 dana biti samo na jabukama i urološkom čaju da ispišam sav taj višak vode iz sebe...I stvarno, nakon 3 dana bi imala 3 kg (litre) manje, ali opet se stvaralo....Uz tu gestozu, ja sam trudnoću savršeno iznjela do kraja, vozila, šetala, išla u Billu po špežu, osjećala se super....Nemoj se bedirati, uživaj u ovih 10 tjedana što više možeš....