|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Martina je u bolnici :(
30.7.2010 17:47:03   
Elena
Drage moje prijateljice, tako sam tuzna, Martina je dobila opstruktivni napade i zapalenje pluca user posted image pa tako smo i zavrsili u bolnici. Jer je Mila jos mala i jos uvjek je doim Martina je u bolnici s bakom, a ja placem i srce mi se cepa sto nisam celo vreme pored nje.user posted image

volim vas sve
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Martina je u bolnici :(
30.7.2010 17:48:20   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da će srećica što prije ozdraviti i vratiti se doma. drži se draga 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2
30.7.2010 17:55:01   
AntonijaV
puno pusica za malenu, a ti se budi jaka radi svojih srećica
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
30.7.2010 18:06:09   
sina
BAŠ MI JE ŽAO. NADAMO SE ŠTO BRŽEM OPORAVKUuser posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 4
30.7.2010 18:09:29   
lilia
I meni je žao, a možeš li nam malo pobliže opisati zbog čega je točno u bolnici?
Bojim se da nisam razumjela.
Želim da što prije ozdravi.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 5
30.7.2010 18:14:07   
curice
žao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
šaljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image za što brži oporavak

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 18:16:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 7
30.7.2010 18:22:21   
Elena
Prije dva dana je pocela malo kasljati, prosla noc je dobila opstrukcija (ne znam dal me razumete) napad na kaslicu kad ne moze uzeti vazduh, jucer je dobila inhalacija sa ventolin i jedna inekcija urbazon, ali nocas opet napad i danas doktori su rekli da mora biti pod lekarskom kontrolom. Sumnjaju da je infekcija ili mozda neka alergiska reakcija na necemu, a joj ni ja vise ne znam sta je...user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
30.7.2010 18:25:23   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 9
30.7.2010 18:27:16   
lilia
Otkrit će šta je a sigurna sam da nije ništa strašno. Ozdravit će brzo, vidjet ćeš.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 10
30.7.2010 18:28:13   
Elena
user posted image user posted image user posted image Javicu vam kako teku stvari.

volim vas sve

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 11
30.7.2010 18:31:19   
Duve
IZVORNA PORUKA: Elena

Prije dva dana je pocela malo kasljati, prosla noc je dobila opstrukcija (ne znam dal me razumete) napad na kaslicu kad ne moze uzeti vazduh, jucer je dobila inhalacija sa ventolin i jedna inekcija urbazon, ali nocas opet napad i danas doktori su rekli da mora biti pod lekarskom kontrolom. Sumnjaju da je infekcija ili mozda neka alergiska reakcija na necemu, a joj ni ja vise ne znam sta je...user posted image

Moj Karlo ima alergiju na grinje (alergijska astma) tako da znam kako ti je...Bit će sve ok user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 12
30.7.2010 18:39:41   
ama
da sto prije ozdraviuser posted image user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 13
30.7.2010 18:43:36   
nemammaste
Neka brzo ozdravi user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 14
30.7.2010 18:49:34   
maja
Jao srećo, mogu si misliti kako ti je...neka nam Martinica što prije ozdravi i koliko god da ti je teško bolje da je u bolnici da je oni kontroliraju...čuvaj se i budi jaka user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 15
30.7.2010 18:57:47   
bomboncic02
Ma bit će ona dobro, a majčinom srcu je najteže..drži te se a malena neka što brže ozdravi.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 16
30.7.2010 19:27:16   
koka
Jooj draga, baš mi je žao. Budi mi jaka i držim velike fige da što prije ozdravi i vrati se vama doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 17
30.7.2010 19:30:49   
cuba
A joj mrvica malena, neka što prije ozdravi a ti se mama drži, sve će biti dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 18
30.7.2010 19:34:10   
Domy
da malecka brzo ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 19
30.7.2010 19:39:12   
mirna
Držim fige da što prije ozdravi...user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 20
30.7.2010 19:58:32   
ninolina
da brzo bude bolje a ti se drži

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 21
30.7.2010 20:06:40   
dami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
30.7.2010 20:35:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dami)
  Neposredna veza do poruke: 23
30.7.2010 20:37:49   
Anoniman
joj mogu samo da zamislim kako ti je, sto ne mozes da budes uz nju user posted image user posted image user posted image
zelim malenoj brzoj oporavak i jos brze da dodje kuci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 24
30.7.2010 20:43:08   
gogillli
zelim da nam malena brzo dode kuci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!