Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 16.3.2013 23:22:22
|
|
|
|
maminangel
|
A neznam taj maybe baby netko kaže da nije uopće pouzdan a netko se kune u njegovu djelotvornost,nemam iskustva snjim ali dojenje kao kontracepciju nebi nikome preporučila,to nije uopće niti pouzdana niti sigurna metoda,radije se pripazite ako nećete još koju bebicu
|
|
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 17.3.2013 0:30:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
Sa tim maybe baby nemam, a bas mi zvuci maybe Inace koristim pilule Belara, a trenutno radim pauzu da mi se organizam malo sredi... Moram ih pohvaliti apsolutno nikakvih nuspojava, sem sto su mi smanjili bolove tokom periode koji su bili blagi uzas, cak i sad u pauzi nisu ni blizu kao sto su bili prije pilula
|
|
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 17.3.2013 21:19:54
|
|
|
|
honeybunny
|
Dojenje uopće nije kontracepcija, slažem se i ne znam tko je to uopće bubnio.. hahaha! Hm.. a tako sam i čula za maybe ali želim drugo mišljenje :)
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 17.3.2013 22:03:50
|
|
|
|
snowwhite
|
dojenje nema veze s kontracepcijom,to je razmišljanje staro 100 godina valjda,imam mayby baby u ladici ali eto nekako nemam povjerenja u njega
|
|
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 17.3.2013 23:11:28
|
|
|
|
honeybunny
|
snowwhite, ajd ti to izvadi iz ladice i isprobaj pa nam javi
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 17.3.2013 23:16:10
|
|
|
|
honeybunny
|
btw ne znam da li ste pogrešno shvatile, rekla sam da dojim jer zbog toga ne smijem piti tablete.. ja znam da to nije razlog za opustenost :)
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 18.3.2013 7:55:08
|
|
|
|
Kony
|
Mayby baby šta je to?? Nikad čula
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 18.3.2013 8:00:21
|
|
|
|
sarah_zg
|
Kolegica s posla koristi taj maybe baby i kaže da je njoj super, meni se nekako čini tlaka to ujutro provjeravati prije pranja zubi i sl. Šta ako zaboravim, a baš mi se jel khm khm Ne znam šta bih ti rekla. Nakon prvog poroda ja sam bila u komi i koristili smo kondome jer mi je pomisao na trudnoću bila ravna samoubojstvu. Što god odlučila - sretno!
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 18.3.2013 9:44:36
|
|
|
|
andydea
|
mi se pazimo već 3 god...a kad smo htjeli bebača nismo se pazili...i sad poslije poroda se opet pazimo...dok ne budemo opet željeli Poslije curka pila sam piule,kasnije sam imala i spiralu,ali sam požalila...najbolje zbog zdravlja ništa...i samo se paziti i vjerovati u partnera
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 18.3.2013 10:32:41
|
|
|
|
honeybunny
|
Kony to je test ovulacije. sarah_zg meni se tlaka čini koristii kondome. Mene je strah samo zato jer kazu da treba pričekati barem godinu dana nakon carskoga, pa ne bih baš bila neodgovorna. Daj još m alo pitaj tu kolegicu, pa javi :)) andydea ja sam imala pravilne mj pa sam znala kada su mi plodni a kada nisu, tako smo se pazili, ne želim pilule ni spiralu ali ju ni ne bih mogla staviti jer još nisam dobila prvu mj nakon poroda. Vjerujem ja svome partneru, ne vjerujem sebi :)
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 18.3.2013 11:27:47
|
|
|
|
andydea
|
hony ....ma znam da ste sve u strahu,ali vjeruj mi i da ostaneš trudna poslije carskog sve bi bilo uredu...moja mama je odmah zatrudnjela nakon teškog carskog i seka se rodila prirodno ko iz topa...
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 18.3.2013 11:36:58
|
|
|
|
honeybunny
|
Hm.. hajde onda dobro :) Mene je strah jer su mi bili popucali unutarnji šavovi pa sam se oporavljala dugo..
< Poruku je uredio honeybunny -- 18.3.2013 11:38:41 >
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 18.3.2013 15:26:59
|
|
|
|
Sunshine28
|
ja isto razmisljam da koristim za kontracepciju svoj maybe baby (imam drugu marku Fertile Focuse)....pomogao mi je da zatrudnim odmah u drugom ciklusu nakon 18 mjeseci pucanja u prazno pa mislim da se svakako uz pomoc njega mogu uspjeno izbjeci plodni dan - samo kod mene je druga stvar, ne da mi se svako jutro mučiti se oko stavljanja te sline na stakalce, pa cekati da se osusi, pa prati....ajd da smo se mm vratili na stari tempo mazenja jos bi mi se i dalo, ali ovako, koliko se seksamo previse muke za nista....prezervativi su mi jednostavnoja opcija trenutno.... ali kada ponovno ubrzamo "tempo" mislim da cu ga koristiti... prije sma pila tablete, ali sada nekako ne bi, mozda bi imala jos jednu bebu za cca. godinu i pol pa da se ne krkam bez veze hormonima....
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 18.3.2013 15:28:14 >
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 18.3.2013 21:24:07
|
|
|
|
honeybunny
|
E onda ću si i ja kupiti! Kad se sve zbroji i oduzme, čula sam sasvim dovoljno pozitivnih odgovora, a ninja ne želim nikakve hormone ni spirale i sl.. a ako bude bebac bude sta sad ;)
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 19.3.2013 15:30:33
|
|
|
|
calpurnia
|
Mi oduvijek (dakle 4 godine) koristimo tzv. "VGV" metodu iliti ga "Vadi ga van" . Kad smo se odlučili na bebu jednostavno više nismo pazili . Moram napomenuti da nikad nikakvu kontracepciju nisam koristila i nekako mi je mrsko sve to skupa
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 19.3.2013 16:42:09
|
|
|
|
Sunshine28
|
za mene VGV tehnika nema nikakvog smisla ako mi je stalo do zadovoljstva mm jednako kao sto on zadovolji mene....mislim da za muskaraca nije bog zna kakav sex kada se ne moze opustiti... samo probam sebe zamisliti da ga ja moram "izvaditi" kad mi je najbolje i sve mi je jasno....zato i jesam godinama pila tablete....
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 19.3.2013 20:09:23
|
|
|
|
honeybunny
|
calpurnia sad si me stvarnio nasmijala :) mio smo isto tako, i zasada smo još na VGV metodi :)
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 19.3.2013 22:22:09
|
|
|
|
calpurnia
|
Sunshine 28, ne bih se složila...ali neću ulazit u to jer će pretvorit u skroz nebitnu debatu. Mislim da svatko radi kako mu najviše paše. Meni osobno se ne sviđa ideja da se kljukam hormonima.
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 25.3.2013 16:10:20
|
|
|
|
Sunshine28
|
u pravu si kada je u pitanju kljukanje hormonima, i ja mislim da je to sto sam dugo pila tablete mozda imalo utjecaj da dugo nisam mogla zatrudnjeti....zato i sada koristimo prezervative i razmisljam o maybe baby.... ali... kada smo mm i ja kao cura i decko poceli spavati zajedno koristili smo prezervative i onda sam ga ja pitala jer on za da ja pijem tablete jer me proces stavljanja prezervativa u sred posla ohladi i on se odusevio....rekao mi kako ne moze vjerovati da je konacno sa curom sa kojom se moze sexati normalno, prirodno, bez optrecenjenja i bez puno razmisljanja kada god mu/nam dođe....i to mi je nakon sto sam pocela piti tablete ponovio jos 100 puta.... prenio mi je i misljenje svojih prijatelja (muski su vece babe od nas, posebno kada je sex u pitanju) i rekao kako njemu i jos jednom decku iz drustva svi prijatelji zavide sto su se rjesili VGV-a.... mislim, zeni je VGV super, ali muskracima....sigurna sam da bi radije nesto drugo....mislim, nisu tablete jedina kontracepcija kojom se izbjegava opterecenje VGV-a.....
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 25.3.2013 16:12:10 >
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 25.3.2013 22:18:53
|
|
|
|
calpurnia
|
Sve šta si napisala je istina. Ali ja i dalje se ne želim kljukati hormonima. Tim više šta mi je sestra ih pila godinama i završila je u bolnici zbog njih i sad ima problema sa jajnicima i štitnjačom sve zbog tableta. Spirala mi se isto ne sviđa! Dobro moram naglasiti da mi je u svemu tome MM velika podrška i da se slaže samnom, iako vjerujem da mu nije lako ;) Jedino na šta bi pristala je maybe baby. Sad sam u fazi proučavanja toga pa ćemo vidjeti :D
|
|
|
RE: Kontracepcija nakon poroda 26.3.2013 19:58:04
|
|
|
|
honeybunny
|
Meni je do sada najveći probl bio jer nisam dobila nakon porod, pa sam mislila da ni necu uskoro jer dojim.. ali eto ja se iznenadila i sada nikako da prestane :) .. sada si i sama mogu racunati pl.dane ako mi bude redovna kao do sada,, ali za svaki slucaj kupim ja sebi i maybe ;))
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!