|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kasni mi 4 dana
20.6.2010 15:27:44   
šašava
Pozdrav cure....kao što naslov kaže kasni i 4 dana tj od 16.06. bar si ja računam da mi je tada trebala doći! Nemam baš jako redovite cikluse,bole me grudi imam bijeli iscjedak i stalno mi je u glavi da sam možda trudna.....Nije to tako loše,ali imam jedan problem i puno pitanja! Kao prvo pošto mi nisu ciklusi redoviti u dan kad da radim test? Imam samo 22,5 god...ak sam trudna nebiste vjerovale al mene muči kako reći roditeljima! Živim s dečkom sad bu godinu dana al još nismo vjenčani....jojjjj sad vas već polako gnjavim sa svojim strahovima i pitanjima al neznam ni sama kaj da si mislim....Savjeti-plizzzzuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 23.6.2010 22:37:53 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kasni mi 4 dana
20.6.2010 15:40:57   
Rose76
ako znaju da zivis s deckom, znaju i da se sexas...ako si trudna, nece im biti iznenadjenje...jedino ce mozda vrsiti pritisak da se vjencate user posted image

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 2
20.6.2010 15:45:01   
šašava
Znaju da kako nebi znaliuser posted image . Sa dečkom sam u vezi 6 godina,i godinu živimo skupa...al neznam zašto mi je prisutan taj strah ubiti više nelagoda na samu pomisao da bi im morala reći da sam trudna user posted image . Možda zbog mojih godina...uffff

(Odgovor članu Rose76)
Neposredna veza do poruke: 3
20.6.2010 15:48:43   
Anoniman
Cure, dobro dosle user posted image

sasava, mozes vec da uradis test posto ti kasni. zelim ti da ti bude onako kako ti zelis, ako mislis da sad nije vreme za trudnocu, onda se nadam da nisi...ali ako to zelis, ja se nadam da si trudna user posted image
a s ozbirom da zivis sa deckom, verujem da se tvoji nece puno iznenaditi. ne brini, sve ce doci na svoje. i moji su bili u soku, ja sam imala nepunu 21 godinu (mi smo planirali i zeleli user posted image ), ali za razliku od tebe nismo ziveli zajedno, bili smo u vezi na daljinu ni nepunih godinu dana. Koliko su tada bili u soku, toliko sada obozavaju svoju unuku i zive za dan da je vide. user posted image
Srecno i javi nam kad uradis test user posted image

(Odgovor članu Rose76)
  Neposredna veza do poruke: 4
20.6.2010 15:50:02   
Gianna
Draga najbolje ti je da napraviš test i riješiš se dilema... Ja sam nakon dva dana kašnjenja i mog feelinga uradila testić i bio je user posted image ...

A što se roditelja tiče, to nikada nije ugodno, nije bilo ni meni iako sam u braku već skoro 8 godina i već imam jedno dijete... Nemoj se uopće zamarati, ako u prvom trenutku i budu pomalo zaprepašteni, kasnije će biti oduševljeni  vjeruj mi..

Izato, ne razbijaj glavicu, nego trk u ljekarnu po test user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Rose76)
Neposredna veza do poruke: 5
20.6.2010 15:51:00   
Anoniman
Tek sad videh da ste zajedno 6 godina user posted image
Bez obzira sto je tebi 22, bitno je da ste vi srecni i da se volite, a samim tim sto ste toliko zajedno i zivite skupa znaci da jeste user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6
20.6.2010 15:53:52   
Marta j
Dobro dosla

Uradi test i znati ces jesi li trudna il ne.

I mislim posto si toliko u vezi i zivite skupa da se mozda tom ii nadaju,znas da roditelji uvijek zele unuce.

Nemoj se bojati godina ja sam rodila s 22.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 7
20.6.2010 16:04:25   
šašava
Joj curke fala vam,možda me malo frkica jer moja sestra je sve to obavila po ps-u,živila s zaručnikom,udala se,i tek onda ostala trudna i to s 24 i pol god....ja bi im bila šok,neznam...neznam ni sama kaj da si želim totalno sam zbunjena....sutra bum si kupila test! Al opet imam simptome čistog Pms-a...Nismo koristili zaštitu,a ni previše pazili ovaj mjesec,al mislim da smo izbjegavali plodne dane-neznam,što više razmišljam to se manje svega mogu sjetit user posted image ...Joj sam da mi je hrabrosti pa kaj bude bude...Hvala vam

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 8
20.6.2010 16:07:02   
Marta j
Ma biti ce sve ok.

Ja sam sve imala kontra normalinih pravila i redosljedauser posted image user posted image

I moja beba ti je dokaz da plodni neplodni dani nemaju veze.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 9
20.6.2010 16:29:36   
Ellenora
Dobro dosla, nemoj se previse brinuti biti ce sve OK i javi nam rezultate testa user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 10
20.6.2010 16:51:31   
Bebys
dobro dosle zene drage...

samo testic...i ne brini se...pa sta ako jesi...sretno

u slucaju da nisi to ti je opomena ako ne zelis preko reda da uzmes neku kontracepciju a ne ovako...

sretno

< Poruku je uredio Bebys -- 20.6.2010 16:52:02 >

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 11
20.6.2010 16:53:16   
mali_macic
Dobro dosla, kao sto su i ostale cure rekle nemoj se previse brinut sutra si lipo kupi test i napravi ga i onda ces vidit i znat sto ces dalje. i obavezno nam javi rezultat.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 12
20.6.2010 17:40:57   
adryosijek
pa ako ste 6 g u vezi i ako si trudna cemu strah ??? i 22 i pol nije rano najbolje za rodit  ja sam sa svojim godinu i pol pa rodila user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 13
20.6.2010 20:42:53   
ninolina
hej šašavauser posted image baš mi se sviđa tvoj nickuser posted image user posted image
kaoko su ti curke i rekle...imaš dečka, oslonac u životu, starci znaju za vas...vjerujem da ih nećeš puno ni šokirati ako si trudna...već su se navikli na vas dvoje zajednouser posted image ...a što se tiće tvojih simptoma, kašnjenja....napravi testić pa si ziher...godine??? Ja sam prvo rodila s 19...vjerujem da si i ti dovoljno zrela za bebu ako si se već dovoljno osamostalila do sada...sretno micekuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 14
21.6.2010 8:17:30   
.dada.
Hej,mogu ti reći da je i mene bilo strah kako reći roditeljima...Pa je na kraju mm rekao user posted image i bili su jako sretni što će dobiti unuka. A,ja sam još mlađa od tebe,imam 20 god tako da...sretno i bez straha.user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 15
21.6.2010 8:21:06   
Zvonki
Ako jesi trudna, početna nelagoda će biti. Ja sam svojima i njegovima sa 18 morala reći da sam trudna. Ali nakon što se slegnu osjećaji, bude odlično. Tako da - uživaj!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 16
21.6.2010 8:47:24   
šašava
Zvonki,Dada,Ninolina ma sve curke...fala vam,baš ste me lijepo utješile...močas sam imala tako loš san,svakih pol sata sam se budila i kad bi ponovo zaspala bi mi se san nastavio...uglavnom sam sanjala testove za trudnoću,uloške...ma grozno,neznam jel sam ja to tak opterećena ili? A u trbuhu cijelo vrijeme imam onaj osjećaj TREME...uf,možda danas kupim testić,pa ako se ne javim znači da sam u zahodu u nesvjesti-hahahauser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 17
21.6.2010 9:12:12   
njanja
IZVORNA PORUKA: šašava

Znaju da kako nebi znaliuser posted image . Sa dečkom sam u vezi 6 godina,i godinu živimo skupa...al neznam zašto mi je prisutan taj strah ubiti više nelagoda na samu pomisao da bi im morala reći da sam trudna user posted image . Možda zbog mojih godina...uffff
 Kad smo muž i ja nakon 6 godina odlučili imati dijete i prestali se paziti, meni je isto prva ideja bila i rekla sma mužu: a šta ako ostanem trudna??? a muž rekao: pa to je ono što želimo? a ja kažem: ali kako ću reći mami i tati user posted image  to su s obzirom na situaciju bila tako nerazumna pitanja, ali u tom trenutku se osjetiš kao mala curica, a ne žena.... Ako sama želiš trudnoću i ja ti ju svakako želim....javi nam

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 18
21.6.2010 9:12:28   
Leptir5
Ja mislim da bi bilo jako lijepo da si trudna,kako ćeš reći roditeljima,pa znate da se volimo već 6 god i ovo je plod naše ljubavi,ja sam presretna i želim da i vi budete i spremajte vjenčanje! I ja mislim da će oni biti sretni radi tebe.
Ja se nisam udala kao trudnica i kad sam se udavala onda mi se to činilo bezveze,a sada nakon 2 i pol godine truda oko zatrudnjivanja  i skoro 4. godišnjice braka,često se zamislim i kažem kako bi bilo lijepo da sam se udala kao trudnica!
Sretno! user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 19
21.6.2010 9:14:26   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: šašava

A u trbuhu cijelo vrijeme imam onaj osjećaj TREME...uf,možda danas kupim testić,pa ako se ne javim znači da sam u zahodu u nesvjesti-hahahauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ajd kad dođeš k sebi, ipak nam se javi user posted image  Sretno user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 20
21.6.2010 9:25:43   
šašava
A ja bi oko 4 išla po test,mogu ga onda napravit il je bolje da čekam jutro? 

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 21
21.6.2010 9:27:55   
Zvonki
Pa...pričekaj onda prvi jutarnji urin. Ipak je koncentriraniji. Iako ovi noviji testovi su dovoljno osjetljivi da uoče trudnoću vrlo rano i kad nije prvi jutarnji. Ja bi pričekala. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 22
21.6.2010 9:34:42   
Tsmee
Ako ti kasni 4 dana, a inače je redovita, možeš slobodno popodne. Meni nije ni kasnila pa mi je test popodne pokazao user posted image
Ali ja sam ipak onda ponovila ujutro, kao nešto će se promijeniti user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 23
21.6.2010 12:29:22   
šašava
Curke moje...nebum išla po test jer mi ga je dragi kupio ujutro-baš me iznenadio...i ja sam ga napravila prije 10 minuta! Pojavila se samo jedna crtica-što znači nisam trudna,ali je ta jedna crtica bila svijetlo plava,to tak mora biti ili? Test je ona najobičnija trakica....

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 24
21.6.2010 12:33:14   
Zvonki
Moguće onda da je ipak negativno. Meni se zna događati po ljetnim danima da mi menga kasni koji dan. A kako sumnjaš na trudnoću, moguće da i psiha igra. Ovako, ako nije trudnoća, možeš polako pripremati okolinu user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!