Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: jonasova metoda izračun 23.5.2010 14:38:58
|
|
|
|
anastasija0702
|
hvala tikice, pročitala sam sve u tom topicu, je li to zadnji o toj temi. by the way čula sam se sa saromxy i ona je trudna. rekla mi je da je radila po tom jonasu kad je ostala trudna. ja sma sa astra skinula tu tablicu. samo neznam kako da je isprintam ali nema veze. probati ću ovaj mj iako mi se ne poklapaju o i ta o po jonasu. našla sam i neku pdf knjigu o tome. ako koga zanima mogu probat opet nać pa stavit link. meni se čini da to ima dobre veze. znate ono kad npr kupujete školjke pa nekad budu pune nekad prazne ovisno o mjesecu, isto tako i plima i oseka isto tako i kalendar sadnje. ja mislim da bi to barem što s emene tiče trebalo djelovati ali prob nije u meni nego mm.
|
|
|
|
|
RE: jonasova metoda izračun 23.5.2010 15:23:47
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni su po njemu obicno najplodniji dani za vrijeme menge, tak da bas nemam neku vjeru u tu metodu...
|
|
|
RE: jonasova metoda izračun 23.5.2010 17:10:08
|
|
|
|
anastasija0702
|
to mi je i sara rekla i eto odma sljedeći mj ostala trudna. ipak mora mirovati ali nadam se da će bit sve ok.
|
|
|
|
|
RE: jonasova metoda izračun 23.5.2010 20:38:30
|
|
|
|
saraXY
|
Evo da se i ja uključim, ne mogu tvrditi da sam ostala baš tad trudna,jer smo imali odnose i kasnije za vrijeme "normalne" ovulacije.Budući su meni plodni dani po tom jonasu bili u vrijeme men.,nisam obraćala pažnju više na to,dok mi nije ninolina rekla da je zanijela pod men.,tako da sam pokušala probati.I to smo napravili prvi i zadnji put za vrijeme moje zadnje men.prije trudnoće.Ali ko će biti pametan jel to puka slučajnost. Opet naglašavam ja stvarno ne znam jel to funkcionira ali eto ništa ne košta pokušavati.
|
|
|
|
|
RE: jonasova metoda izračun 23.5.2010 22:01:00
|
|
|
|
anastasija0702
|
ma daj ženo što ti ima biti neugodno pa normalno je da se muž i žena seksaju i menzis je normalna stvar. ja kad sam se udala sa 22 godine taj dan sam dobila m i možeš si misliti da smo propustili prvu bračnu noć.. ma da. to su gluposti, jedino je bitno da dobiješ svoju bebu zdravu. ništa drugo. pa žene prakticiraju i analni, što bi tek za te rekla? ja sam sebi računala i ne pada mi u doba m. čitala sma na netu da to funkcionira samo kad ti s epoklope dani ili m ili ov sa tim jonasovim plodnim danima. ne virujem. ako si plodan tada u tom položaju mjeseca onda si plodan i nema što. naravno to pali kad nemaš zdravstvenih problema. a mi imamo tj mm. ali nećemo sad očajavai nego ovaj mj ja isporbam pa vam javim.
|
|
|
|
|
RE: jonasova metoda izračun 24.5.2010 14:54:27
|
|
|
|
saraXY
|
Anastasija mislim da se nismo razumijele, ne radi se o tome jeli nešto ugodno ili nije,nego o tome da se iz mog primjera ne može tvrditi jel ta metoda funkcionira ili ne,samo sam htjela reći da je MOŽDA to upalilo.Ja sam racinalan tip osobe i vjerujem konvencionalnoj medicini,ali svi mi koji se borimo s neplodnošću u nekim trenutcima se hvatamo za slamke kao utopljenici i probat ćemo sve što nam stoji na raspolaganju.
|
|
|
|
|
RE: jonasova metoda izračun 24.5.2010 20:37:38
|
|
|
|
anastasija0702
|
pa naravno to i ja kažem. nema veze koja je metoda glavno da ste uspjeli.
|
|
|
|
|
RE: Jonasova metoda izračun 26.5.2010 12:18:03
|
|
|
|
anastasija0702
|
zanima me glede jonasove metode, d ali s emora stvarno poklopiti menzis ili ovulacija s tim danima da uspije ili je svejedno i treba samo gledati kada su ti dani označeni crvenom bojom kao plodni? Mislim probati ovu metodu ovaj ciklus.
< Poruku je uredio mariola -- 30.5.2010 22:47:11 >
|
|
|
|
|
RE: Jonasova metoda izračun 21.6.2010 22:45:50
|
|
|
|
anastasija0702
|
može li mi netko odg na ovu poruku tj da li se treba poklopiti m ili ovulacija s tim plodnim danima po jonasu ili su oni točno ti plodni dani bez obzira na stvarni plodni ciklus žene?? ja bi to probala, probala sam i ovaj zadnji mj i nije mi uspilo iako mi se nisu poklopili ti dani ni s m ni s o.
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!