|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jeste li imale menstruaciju u trudnoći?
16.8.2010 13:16:31   
Chiarina
Pozdrav drage moje. Nova sam ovdje u nadi da sam trudna. Iako sumnjam jer sam danas dobila user posted image . Prošli  mjesec,a i ovaj sam imala odnose bez zaštite. Ono išli smo na to,ako bude super,ali bez pritiska. I naravno ja se ponadala prošli mjesec jer mi je kasnila 2 dana,ali sam ipak dobila,jest da je bila malo drugačija nego inače,ali je došla. I sad se opet ponadala,već sam uvidjela hrpu simptoma,a sad me pak iznenadila jer je došla ranije nekoliko dana. Inače imam redovite cikluse pa me ovo zbunjuje. user posted image   Inače i imam policističan jajnik,ali do sad je uvijek dolazila točno na vrijeme. I ovulacija je redovita. Pa me zapravo zanima,jeli moguće da sam ipak trudna s obzirom da je ipak stigla user posted image . Jel ima netko sa takvom situacijom? Hvala i oprostite,ako sam predugačko pisala. Jako želim da sam user posted image .

Čekam te...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jeste li imale menstruaciju u trudnoći?
16.8.2010 13:19:03   
maja
Dobrodošla Chiarinauser posted image I ja ti želim da si trudna!
A kakva ti je menstruacija? Jednaka kao inače, isto traje, drugačije boje?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Chiarina)
Neposredna veza do poruke: 2
16.8.2010 13:21:16   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
16.8.2010 13:26:18   
Chiarina
Hvala! user posted image   Ma prethodna menga je prva dva dana bila kao i inače jaka,a onda se smanjila i trajala možda dan kraće. Meni inače traju 8 dana. A,ovu sam tek sad dobila,i roza je onako svjetla. I da,inače me grudi obavezno bole u pms-U,ali prošli mjesec me nisu boljele niti najmanje,ali zato bradavice jesu. I zato sam se ponadala da bi to moglo biti to. A,sad me opet bole grudi kao i inače u pms-u i dosta su teške i velike. 

Čekam te...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
16.8.2010 13:29:06   
maja
Samo se opusti draga...ako neće biti ovaj mjesec, bit će kad tad...možda si pomalo umišljaš simptome pošto jako želiš bebu...sve u svemu želim ti da što prije vidiš plusić

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Chiarina)
Neposredna veza do poruke: 5
16.8.2010 13:35:47   
Chiarina
Da i ja se bojim da sve umišljam,a što više čitam o tome,to više umišljam. Onda kad se pojavi neki simptomčić,odmah trčim tipkati simptomi trudnoće,pa se ponadam. A, i sama znam i puno sam čitala da se može od sline želje za user posted image umisliti trudnoća. 

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
16.8.2010 13:46:34   
Imra
opusti se, uzivaj, ne razmisljaj puno o user posted image , najmanje kad se budes nadala desit ce se user posted image ....neka ti je sa srecom i da sebe, kao i nas sve sto prije obradujes sa plusicem

(Odgovor članu Chiarina)
Neposredna veza do poruke: 7
16.8.2010 13:50:08   
Chiarina
Hvala cure na podršci. Nadam se i ja da ću biti uskoro user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 8
16.8.2010 14:20:06   
lilia
Ja kad pročitam da se nekom "uhvatilo" odmah prvi mjesec kad se nisu čuvali, pomislim: pa to su fenomeni. Nama je zaista dugo trebalo, a ti se lijepo opusti i uživaj i za koji mjesec user posted image  će sigurno izostati i iznenaditi te tako da ćeš pomisliti kako si je dobila a zapravo ćeš biti trudna. Toliko su slični simptomi.

Samo si nemoj opteretiti psihu s tim jer će ti biti jako teško a i tek si krenula, bit će. Sretno.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Chiarina)
Neposredna veza do poruke: 9
16.8.2010 20:31:00   
natalijax
joj draga neznam,kak mi je pedić reko po malom kak je rođen vjerovatno sam imala menzis,al nemogu se sjetit kak je bilo to s krvarenjem

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 10
20.8.2010 18:50:15   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: lilia

Ja kad pročitam da se nekom "uhvatilo" odmah prvi mjesec kad se nisu čuvali, pomislim: pa to su fenomeni. Nama je zaista dugo trebalo, a ti se lijepo opusti i uživaj i za koji mjesec user posted image  će sigurno izostati i iznenaditi te tako da ćeš pomisliti kako si je dobila a zapravo ćeš biti trudna. Toliko su slični simptomi.

Samo si nemoj opteretiti psihu s tim jer će ti biti jako teško a i tek si krenula, bit će. Sretno.user posted image

Tako sam i ja mislila. Za prvu curku trebalo nam je tri godine. I zato smo ovog pišonju počeli delat "na vrijeme". I iznenadio nas, uhvatio se prvi mjesec. user posted image

Što se tiče simptoma, slažem se u potpunosti - mogu biti potpuno isti ko PMS (moja prva trudnoća), ali i da ih uopće nema (druga trudnoća).
Ja sam u obje imala implantacijsko krvarenje, par dana prije očekivane user posted image , svijetla krv, ali samo jedna flekica na gaćama i onda ništa. Izgledalo je kao početak menge, no niti jednom nije curilo dulje od par sati. Eto, to ti je moje iskustvo, ali opet - toliko su različiti simptomi kod različitih žena...
Ja ti držim fige da se što prije pridružiš trudnicama user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!