|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ispupcen pupak?
17.6.2010 15:48:44   
bubamara787
dobar dan... nedavno sam na svojoj curici  koja je sada 8 mjeseci primjetila da joj je pupak ispupcen.... i to sam odjednom.... da stvar bude bolja na dodir taj pupak ispusta zvuk.. kao da prducka.... njoj je trebalo cak 24 dana da joj pupak otpadne, te na svakom pregledu kod pedijatrice pupak je bio ok... da li je netko imao slicno iskustvo?

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ispupcen pupak?
17.6.2010 15:50:50   
ninolina
mojem theu je vani onako malo...ali ja bi na tvome mjestu išla doktoru obavezno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 2
17.6.2010 16:00:34   
pako
neznam draga, slažem se s ninom i ja bi isto da sam na tvommjestu otišla doktoru, možda nije ništa strašno ali bolje je provjeriti  za svaki slučaj. sretno...

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
17.6.2010 16:02:12   
mala pcelica
maji je otpao 42 dan,i ima ispupcenje koje je ostalo od granuloma ,ali na dodir ne ispusta nikakve zvukove user posted image stvarno ti ne znam reci,odi kod dr najbolje.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 4
17.6.2010 16:03:28   
ninolina
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

maji je otpao 42 dan,i ima ispupcenje koje je ostalo od granuloma ,ali na dodir ne ispusta nikakve zvukove user posted image stvarno ti ne znam reci,odi kod dr najbolje.....

stvarno kako tako dugo

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
17.6.2010 16:04:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 6
17.6.2010 16:09:57   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: ninolina

stvarno kako tako dugo

pa da,muku smo mucili dok nije otpao,mislili smo da ce ga morati kirurski sklanjatii,al sam je jedva otpao.....a i najvjerovatnije ce morati ici na korekciju pupka jer je jako ruzan ostao,to je dr rekla...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
17.6.2010 16:11:44   
ninolina

IZVORNA PORUKA: ninolina

stvarno kako tako dugo

pa da,muku smo mucili dok nije otpao,mislili smo da ce ga morati kirurski sklanjatii,al sam je jedva otpao.....a i najvjerovatnije ce morati ici na korekciju pupka jer je jako ruzan ostao,to je dr rekla...

a sunce malo...a kad bi joj to mogli raditi kad odraste ili sad dok je još mala

Neposredna veza do poruke: 8
17.6.2010 16:18:19   
mala pcelica
dok je mala,mozda cak i ove jeseni,a ja se dvoumim oko toga jer znam da je estetski ruzno za viditi,al mi se opet ne daje zdravo djete pod noz jer joj to zdravstveno nista ne smeta

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
17.6.2010 16:22:44   
ninolina

dok je mala,mozda cak i ove jeseni,a ja se dvoumim oko toga jer znam da je estetski ruzno za viditi,al mi se opet ne daje zdravo djete pod noz jer joj to zdravstveno nista ne smeta

da ni ja svoju nisam dala drugi put zbog hemangiona ima na guzi...ali neka....bolje tako nego onda stalno nešto

Neposredna veza do poruke: 10
17.6.2010 17:13:47   
marija0
mome K. je ispupčen gornji dio a donji normalno uvučenuser posted image al kažu da je ok, otpa mu je 4 dan (a jesam se bila pripalauser posted image )...
kao šta kažu cure i ja bi na tvom mistu otišla kod doktora radi sigurnosti, stvarno nisam nikad čula za tako nešto al nadam se da nije ništa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 11
18.6.2010 8:45:36   
bubamara787
evo bili kod doktorice i sve je u redu... doktorica je rekla da se to zna desiti kod malih bebica kada su im crijeva puna i kada se napinju ....normalno da joj pupak sada bas i nije tako ispupcen te da vise ne ispusta nikakve zvukove... no srce mi je na mjestu kada znam da je sve okuser posted image user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 12
18.6.2010 8:46:55   
Zvonki
user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 13
18.6.2010 9:59:48   
mala pcelica
user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 14
18.6.2010 10:03:26   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu sad si mirnija

Neposredna veza do poruke: 15
18.6.2010 12:12:56   
marija0
user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 16
20.8.2010 10:39:09   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: bubamara787

evo bili kod doktorice i sve je u redu... doktorica je rekla da se to zna desiti kod malih bebica kada su im crijeva puna i kada se napinju ....normalno da joj pupak sada bas i nije tako ispupcen te da vise ne ispusta nikakve zvukove... no srce mi je na mjestu kada znam da je sve okuser posted image user posted image user posted image

Dobro da sam ovo pročitala...

Teni je pupak ispupčen i isto kao šuška kad ga pritisnem...

Pedica na godišnjem, pa sam sad mirnija da može pričekati dok se ne vrati

Neposredna veza do poruke: 17
22.2.2011 14:45:25   
bubamara787
Eto tako mi bili kod pedijatrice onak iz sasvim drugog razloga... i ona je tek sad malo bolje pogledala taj pupak koji je jucer bas bio ispupcen.. .i sad ko iz vedra neba kaze; pa to je pupcana kila... neka tak ostane pa cemo vidjeti do 4 godine da li ce se povuci ili ne user posted image user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!