|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Igračka za uspavljivanje i utjehu
8.8.2010 16:49:15   
njanja
Vita od moje sestre nije imala ni dudu ni prst nije dudala, ali je zato imala tj još uvijek ima nekog medvjedića s kojim bi zaspala i ako bi se po noći probudila, ona bi ga zagrlila i on joj je bio "duda"....Zove se nanalica.... I Jan ima nanalicu-a to je KNJIGICA LAKU NOĆ LUPKO, sva je sljepljena jer smo jju prelistali 5.000 x...s njom ide spavati i čim se probudi ju uzme u ruke....Sad sam ga išla škicnuti u sobu, a ono knjigica kraj njega, a kada je zaspao, ja sam ju stavila na noćni ormarić...očito se on probudio, uzeo Lupka i zaspao dalje..... Presladak....  Što je vašima "NANALICA"????  user posted image

< Poruku je uredio njanja -- 8.8.2010 16:50:45 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
8.8.2010 16:56:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Igračka za uspavljivanje i utjehu
8.8.2010 16:59:10   
Domy
Moj domy ima jednu plišanu igračkicu zvanu erik i bebicu koja plače zvanu lea ..Njih dvoje zagrli i tako zaspi..A što se tiče bebice lea e ona mi je zaista dosadila gdje god idemo mora nju ponjeti stavi je u majcu poput kengura koja nosi svoje mlado..pa ga svi gledaju ono dečko a nosi bebicuuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
8.8.2010 17:02:31   
pincirotvajler
odgovorit ću kvalitetno kad malo narastemo user posted image
zasad je sisa u ustima, sisa pod glavicom, sisa pod rukicom..user posted image
a dobro kadkad upali i tatino rame user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
8.8.2010 17:09:16   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Sada joj je fora(isti taj zečić lupko)samo plišani i mačkica iz te kolekcije.
 šta postoji plišani Lupko???? pravi pravcati? GDJE???

-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
8.8.2010 17:12:47   
MiniMama
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

odgovorit ću kvalitetno kad malo narastemo user posted image
zasad je sisa u ustima, sisa pod glavicom, sisa pod rukicom..user posted image
a dobro kadkad upali i tatino rame user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vizualiziram i to rame me fascinira user posted image nije vrag da mu siše rame?? i ja bi tak tvrde sise kad ih dijete zamjeni s ramenom!!

A V ide spavati s praznom bocom. i nikad ju ne trpa u usta sto mi je jako zanimljivo. samo stavlja poklopac i skida u beskonacnost. i zagrljeni spavaju. nedaj boze da maknem bocu, to je urlanje isti cas..

srecom pa vise ne spava s onim psicem sveznalicom (prokleta bila sveko koja ga je kupila). to je drndalo po cijelu noc kako bi se on pomako. on nista, a mi hop na noge.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
8.8.2010 17:12:52   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 7
8.8.2010 17:23:00   
njanja
ici cu vidjeti...iako mislim da mu je knjiga vaznija od plisanca

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
8.8.2010 17:45:01   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 9
8.8.2010 17:47:15   
CallamityJane
Kike ima nucu.
Nuca je njena dekica, ima ih ustvari dvije i ne pokriva se sa njom nego ju drzi u rukama i preko lica dok ne zaspi user posted image
isto oprana jedno 50 ooo puta ali je li ju vidjela bila ona mokra na striku ili u prljavom rublju ili u ormaru slozena odmah ju vadi i nosi na krevet user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 8.8.2010 17:48:08 >

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
8.8.2010 18:34:16   
Gogule
Klar još nema ništa osim duda.
Roko je uz dude imao i još ima plišanog psića kojeg je nazvao MUKI. Sad više nije toliko aktuelan kao prije ali mora znati gdje je. A prije... joj kad se sjetim koliko puta ga je moja mama slala busom iz Rijeke jer ovaj nebi zaspao bez njega.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 11
8.8.2010 19:49:49   
troubled
magda nema nikakav predmet o okojem je ovisna...
ali zato ima dvije "nanalice"....mamu i(ili) tatu....user posted image user posted image user posted image

no s druge strane...naše tri velike cure imaju svaka svog plišanca....user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 12
8.8.2010 20:15:14   
natalijax
ja, boca mljeka i duda

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 13
8.8.2010 20:35:59   
Anoniman
moje cure nisu imale to dok su bile male, nego P. ima cca zadnje 2 godine medeka koji je već sav jadan user posted image , Elena isto medeka onog nestle plavog koji je došao s junior mlijekom a Kata ima pun kinderbet - macu, 2 janjeta, medeka - ali kad treba zaspati, onda niš ne pali osim mame, dude i nosa između cica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 14
8.8.2010 22:24:30   
cuba
Za sada je to dudica i njegova zelena dekica najmilijauser posted image  - al ona nije samo za navečer ona je i za dnevna spavanja, za vožnju u kolicima, za na plažuuser posted image . Jedva je stignem oprati. A takve nema više kupiti.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
8.8.2010 22:46:48   
bomboncic02
Mateju ne treba ništa, osim mene i(ili) muža da smo pored njega.
Luka isto zaspi bez dodatne opreme, osim što on zaspi ili na meni, ili u stolici za ljuljanje ili ga nosim.
Sve u svemu, ja sam uz njega, rukica mu je na prsima i to je to..i da pjevam mu pjesmice i mazim ga puno dok se uspavljujemo i pritom istinski uživamo oboje.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
8.8.2010 23:42:23   
njanja
cvrki thx (ipak sam  stigkla do kompa :I)presladak je....prvom prilikom, a to znaci kada bude neka velika stvar cu mu kupiti kao nagradu...npr ako se ovo ljeto ostavimo boce preko dana i pocne sok piti na casu :)

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 17
9.8.2010 0:03:08   
tiha
sad cete umrijet od smijeha moja mia ima nanalicu od kad ju je pas ugrizao za nos moj nos...o da! hvata me za nos mazi i ljubi dok ne zaspiuser posted image kada je jako umorna samo stavi rukicu na moj nos i zaspi u trenu! neznam kad cemo se toga odviknit ali mozda nikad ali nesmeta mi jer odma zaspi, naravno prespava i kod mojih isto tako stavi seki ili mami rukicu na nos i zaspi ko topuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 18
9.8.2010 8:54:17   
Zvonki
Prva nije imala a druge dvije imaju macu. Ova zadnja ima uz macu još: medu, zeku, još jednu macu, nekog medu, pa još jednu igračku user posted image user posted image  Kad krene spavati samo nabraja koga da donesem.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 19
9.8.2010 9:25:38   
tiny
mia je imala dudu do 4. godine,a uz to od rođenja i malog zeku,koji je kao neka krpica,nije punjen,s njim sam joj podrzavala dudu dok je bila beba,i nije ju znala sama drzati,i tako se navikla na zeku,i sad spava s njim.a od kad sam ja imala prvi spontani uzela je bebu celavicu i s njom spava,valjda joj nekako ostalo da smo trebali imati pravu bebu,ali ona je nasla zamjenu.i kad god negdi putujemo zeko i beba idu s nama.bebi je dala ime Mali.i kad se uvuce meni ponekad u krevet,nosi zeku i Malog.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 20
9.8.2010 9:39:42   
tita
Ja mu stavljam u krevetić one male psiče THE DOG collection,ponekad ih uzme pa ih drži,ali za sada nema ništa posebno,može i zaspati bez ičega samo da ga ja malo zaljuljam!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 21
9.8.2010 19:14:28   
Nika 24052006
Nika ima onu svoju famoznu krpicu o kojoj sam već pisala tzv.Šmuzo,bez njega ne da ne ide spavati,nego ni u wc,stalno ga vuknjari za sobomuser posted image .A Ines a sada ima šarenu tetru uz koju lakše zaspe,ali joj moram maknuti kad zaspi,jer se sva umota u njuuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 22
9.8.2010 21:27:20   
sm_h
naša nanalica je plišani medo kojem po noći svjetle uši,stomaić i šapice.
po danjem svjetlu se "puni" i ponoći svjetli...
to je Ianova nanalicauser posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 23
9.8.2010 21:35:49   
tina0310
mi smo još mali ali ipak imamo svoju nanalicu i to-latukicanuser posted image jastučnica,ona nam je jako ukusna za zubiće i spas kad je jaka svitlost da prekrijemo oke,a tek kako lipo mirišeuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 24
9.8.2010 22:36:32   
gljiva
Nemaju ni jedan ni drugi ništa, D je imao faze kad bi tražio neku igračku za spavanje , al uz ništa nije jako vezan, al ne može zaspat dok ne pomiriše moju kosu i malo počupka.

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!