Zubica
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ja sam ti vidjela takve grudnjake u Toweru, ona dva dječja dućana ih drže, znači Adax i mama i beba. I ima ih također u onom trudničkom dućanu u Adamićevoj ulici (kod pravoslavne crkve), tamo sam kupila trudničke hlače pa znam da sam ih gledala. I ja ću si to kupiti, obavezno. Javi što si našla i po kojoj cijeni. Evo da javim kako je prošla kupovina: 1. Mama i beba - imaju nekoliko modela od 60-tak kn do cca 250 kn. Ja uzela za prvu ruku dva za cca 99kn - jedini koji su bili pamučni; sintetika i mikrofibra mi i inače ne odgovara. U trgovini kod tržnice imaju puno više modela i brojeva nego u Toweru. 2. Trgovina u Adamićevoj je zatvorena, ali misli da je to sad preseljeno u ovu trgovinu kod tržnice. 3. Prenatal - trgovina u Ri ima dosta slabu ponudu brojeva. Npr. bijeli pamučni uopće nemaju, nego samo mikrofibru ili sl.. Ja uzela jedan crni jer su jedini imali u mojoj veličini, a da je bio i pamučni. Cijena je cca 200kn. 4. Lisca- imaju jedan ili dva modela. Meni se nisu svidjeli taj dan, ali tko zna, silom prilika, možda ću i njih kupit nakon poroda. Cijena im je cca 120kn. Ukratko, uspjela sam nabaviti 3 kom. Nisam baš zadovoljna, a i mislim da mi to neće biti dovoljno. No, vidjet ću još nakon poroda. Inače, veličina jako ovisi o modelu. Neki modeli su mi bili ok IV, a neki su mi trebali VI. tako da obavezno sve probaj prije kupovine i SRETNO.