|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Do kad ste radile?
16.7.2010 10:24:23   
Bablica
Drage RR user posted image !
Do kada ste radile prije nego otišle na komplikacije? Ili ste odmah išla na onih obaveznih 45 dana prije termina - radile do samog kraja?
Oko mene ima puno puno user posted image  i sve neke radišne do zadnjeg dana. Ja se ugledala na njih pa i ja još radim (25. tjedan). Sva sreća dobro se osjećam pa mogu!!! user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012
Neposredna veza do poruke: 1
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 11:05:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Bablica)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Do kad ste radile?
16.7.2010 11:07:50   
Duve
Prva trudnoća radila 3,5mj. ako se dobro sjećam, druga trudnoća-odmah nakon mjesec dana zbog hematoma

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
16.7.2010 11:08:38   
malica
40 dana prije poroda otišla na porodiljni.

moja mala maza.... 5.10.2009

Neposredna veza do poruke: 4
16.7.2010 11:41:55   
njanja
Radila sam do 29. tj i to mi je bilo TAMAN!!!Nakon toga sam uzela GO za 2008 + stari GO iz 2007 + 45 dana prije poroda i bila sam prije janovog rođenja 2,5 mj doma, bez brige, obaveze, posvećena samo sebi i trbuhu.... Nisma za to da se legne na kauč čim vidiš + na testu (naravno ako zdravstvena situacija to zaista ne zahtijeva), ali nisam ni za to da se radi do samog kraja i to iz jednog jedinog razloga: dolazak djeteta MIJENJA SVE.....I duuuugo vremena nakon rođenja nemaš vremena za sebe pa nekako mislim da to vrijemer prije poroda, makar tih 45 dana treba DOBRO ISKORISTITI...

< Poruku je uredio njanja -- 16.7.2010 11:42:28 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 5
16.7.2010 12:10:47   
Bablica
Njanja slažem se s tobom! Treba to iskoristit dok još imaš vremena za sebe. Ja isto planiram još do kraja mjeseca pa na GO pa na 45 dana zakonskih.

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
16.7.2010 13:02:54   
ruzica.
Čuj, ja sam otvorila porodiljski dopust 17.3. a već 6.4. sam rodila (deset dana prije termina). Iskreno mislim da je to previše rada, ali kod mene su uvjeti bili takvi kakvi jesu ( pa ko može nek podnosi). Tako da vam skromno savjetujem, buduće mame, čim prije možete idite doma i uživajte u svom stanju user posted image

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 7
16.7.2010 13:12:37   
mrkvač
Radila sam do kraja tj. 45 dana prije poroda! svi su me čudno gledali ali meni je bilo ok pa sam mogla!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu ruzica.)
Neposredna veza do poruke: 8
16.7.2010 13:55:42   
Njofra
Do kada sam mogla tj. dok mi nije posao ugrožavao trudnoću. Kad osjetiš da ne možeš nemožeš i to je pravilo.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 9
16.7.2010 14:00:05   
cuba
Radila sam prva 3 mjeseca, onda sam dobila bakteriju, otišla na komplikacije a kad se stanje popravilo se nisam vraćala raditi, već sam bila sa povećim trbuhom pa sam se odmarala do krajauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 10
16.7.2010 15:04:15   
Ninaa
Ja sam otišla kad sam bila 7 mjeseci trudna. Ženska koja me dolazila mijenjati baš nije bila sigurna u sebe, šef je stalno zvoncal da kaj će bez mene, a i zaribao me s prijavom tak da bi na komplikacijama dobila 640 kn ili tak nekak. Bila sam jedan mjesec na komplikacijama,a ostalo je 45 dana pred porod. Po meni je to bilo predugo, loše sam se osjećala sjediti tak dugo na poslu a pod zadnje su me lovili i grčevi. Mislim da ću sljedeći put otići puno ranije.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 11
16.7.2010 15:51:07   
mishka
Ja sam 1.put išla nekih 40 dana ranije, s tim da sam odmah završila u bolnici, ležala na čuvanju i još rodila 2 tjedna ranije tak da nisam niš obavila od kupnji i priprema za bebu. user posted image Tak da realno ispada da sam radila do 25. dana prije poroda. E zato sam sad rekla kud puklo, da puklo, makar ne imala za kredit platit al ne bum hrmbala do zadnje sekunde. Još dva tjedna i odo ja. Tad bum cca 24 tjedna trudna.user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 12
26.8.2010 13:20:35   
Nikolina22
da se i ja pridružim....ja sam sad 16 + 5, i planiram do kraja 9mj raditi pa ćemo vidjeti...što i kako...jer je malo frka na poslu pa....drži vodu da miševi ne odu....user posted image user posted image
sad ne kužim za taj "prijvremeni porodiljni" tj čuvanje trudnoće....koliko novčića dobivamo itd...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a da.."friška" mama user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mishka)
Neposredna veza do poruke: 13
26.8.2010 13:59:09   
Anoniman
Ja sam radila do 33. tjedna. Bilo mi je ok, ja sam tako htjela i sve super.

(Odgovor članu Nikolina22)
  Neposredna veza do poruke: 14
26.8.2010 14:49:02   
lidac0605
Išla sam sa svima na bolovanje čim sam saznala da sam trudna jer radim u zaraznoj bolnici i nisam htjela riskirat.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
26.8.2010 17:01:35   
inesica
Planirala sam raditi do kraja, tj. dok mogu, medjutim, napete situacije u firmi koje su mjesecima trajale kostale su me zivaca i poceo mi je rasti tlak. Jednostavno nisam mogla utjecati na to, valjda se covjek podsvjesno zivcira. I onda sam otisla na komplikacije oko 26. tjedna. Tlak se normalizirao, jos sam uspjela dati sve ispite na faksu i vise se posvetiti sebi. Nije mi zao, i u svakoj trudnoci bih razmislila o tome da, ako se vec moze, odem ranije, pogotovo jer bih imala vremena za dijete koje je ranije rodjeno. Kad jednom prodje to vrijeme, nikad ga ne mozes vratiti, a malci jako brzo rastu, treba u njima uzivati.
Naknade ovise o visini place, ali ograniceno do max. 4.257 kn.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 16
26.8.2010 19:21:54   
redprincess
Sad sam u 16. tjednu i planiram raditi još bar mjesec i pol, naravno ako sve bude bez poteškoća kao do sada. A onda ću vidjeti kako ću se osjećati, pa možda još malo produžim... 

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 17
27.8.2010 12:39:49   
topolina
sada sam u 30 tjednu- danas imamo kontrolu, jedva čekam da vidim našu princezu....
radila sam do 25 tj. iako me doc. tjerala na bolovanje od prvog dana- zbog godina!!!!!( princeza stiže kao poklon za 40-ti ročkas, to mi je prva trudnoća)
Dobro sam se osječala, a i na poslu nije baš bilo sve OK(čekala sam ugovor za stalno).Sad sam na G.O., sljedeći mjesec bolovanje i onda porodiljni
Nije mi žao što sam radila...brže mi je vrijeme prošlo,a sad imam dovoljno vremena(bar se nadam-hahaha) da sve pripremim i da još malo uživam u očekivanjuuser posted image

Karla naše zlato ima već jednu godinu

(Odgovor članu redprincess)
Neposredna veza do poruke: 18
27.8.2010 13:01:32   
Bablica
topolina ti si kao i ja, sutra ulazim u 31. tjedan i službeno ću biti na porodiljnom od 1.9. Ovaj tjedan me više nema nego ima na poslu  - dođem oko 9, 10, 11 i odem nakon 1,2,3 sata (čisto malo da vidim što ima na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu topolina)
Neposredna veza do poruke: 19
27.8.2010 14:14:46   
lilia
A šta ćeš od 01.09? Ne mogu zamislit da ćeš se javit svake prijestupne. Falit ćeš mi.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 20
27.8.2010 17:21:02   
Lana 84
Ja sam do 24. tjedna radila i onda malo uživala

Ne prepiri se s budalom,ljudi možda neće uočiti razliku!
;-)))

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 21
27.8.2010 18:20:41   
jass
evo ja sam radi opisa posla išla na komplikacije s nepunih 8 tjedana..dok je moja kolegica radila do 45 dana prije. Ja nisam htjela preuzeti rizik da mi se rodi mali degenerik, da sam u kemikalijama (koje nisu baš nimalo bezazlene) cijeli dan i da imam 4 mjeseca nastavu sa 200 studenata.

28.08.2010 moj mali miš Dominik

(Odgovor članu Lana 84)
Neposredna veza do poruke: 22
27.8.2010 22:07:00   
anuska08
Skoro 6 mjeseci + mjesec dana g.o.! Komplikacije su mi trajale skoro mjesec dana! Čisto dovoljno za moj ukus! Ni previše rsda ni premalo!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu jass)
Neposredna veza do poruke: 23
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 22:09:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 24
28.8.2010 10:09:45   
Fever
ja san otišla u 15 tjednu zbog vrste posla di su uvjeti sve samo NE za trudnicu...a kolege mi ionako nisu bile oduševljene kad nešto nebi mogla podići ili napraviti tako da nisan tila da neko drugi radi za mene...

Nije mi žaj...uživam u litu bez nervoze i sekirancije sa svojim mužićem user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!