|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dječja igraonica
16.11.2008 0:32:31   
Nivia
Otvorila sam dječju igraonicu što mi je oduvijek bila želja koja mi se sada i ispunilauser posted image
 
Kakva iskustva imate s igraonicama?
Slavite li rođendane Vaših klinaca doma ili u igraonicama??
 
I koliko ste sigurni ostaviti svoje dijete u dječjoj igraonici?
 
Pišite... Zanimaju me Vaša mišljenja

< Poruku je uredio Renata RR -- 16.11.2008 7:45:00 >


_____________________________

Djeca su moja radost i veselje!!!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dječja igraonica
17.11.2008 10:43:45   
cokolada
Bili smo na nekim rodendanima u igraonicama, a svoja 2 smo do sada slavili doma a mislim da cemo jos i ovaj jer je mali. Mislim da tek iza treceg rodendana ima smisla slaviti u igraonici.
Bilo je lijepo ali po meni precjenjeno tj preskupo za ono sto dobijes. Npr. u jednoj igraonici je 100 KN po djetetu, dobijes pizu i tortu (s time da mora biti neki minimalni broj djece bar 10), pice za roditelje posebno placas u kaficu dok cekaju djecu. Tete cuvalice na 20 djece njih dvije, bave se sa vecima a male ni ne gledaju, igracke lose, minimum.
Druga igraonica bolja, ima vrt sa autima za voznju, loptu,... unutra prilicno velik izbor, tobogan, penjalica i sl. Na 20 djece 3 tete cuvalice, ali isto se ne trude previse po meni pasivne. Tamo je cijena fiksna 2400 KN do 20 djece, dobijes sokove, grickalice, dosle su samo 2 pizze na njih 20, tortu doneses sam, plus pice za roditelje u kaficu.
Po meni je to puno preskupo za ono sto dobijes. Za taj novac bi trebao biti puno veci izbor.
Inace sto se tice igraonica, dijete bih ostavila u igraonicama po soping centrima jer se vide sto se radi sa djecom a ovako u nekim drugima ostavila bih kada bi dobila preporuke sa vise strana.
Misljenja sam da su igraonice vecinom dobro opremljene, a zamjerka sto po njima vecinom rade mlade cure koje bas i nisu aktivne sa djecom (cast iznimkama), mislim da bi trebali zaposljavati skolovano osoblje a ne studentice ili sl. jer kada djete tamo ostavis da djete nesto nauci i aktivno provede vrijeme a ne da se samo zabavlja.
To je moje misljenje.

(Odgovor članu Nivia)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!