|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dijete i autosjedalica
21.2.2013 22:28:39   
Renata RR
Jeste li čuli za rezultate provjere Hak-a o prijevozu djece do vrtića? Skoro 70 % roditelja ne vozi djecu ispravno..

http://www.index.hr/vijesti/clanak/porazni-rezultati-provjere-haka-gotovo-70-posto-roditelja-ne-prevoze-djecu-do-vrtica-vezanu-u-autosjedalicama/663796.aspx

Kako je kod vas? Vozite li djecu vezanu u autosjedalici ?

Kod nas je to pravilo. Jednom smo imali u ulici pokraj naše sudar tuđom krivnjom i sva sreća da je sin bio vezan. Nikada ne možeš biti siguran da se neće nešto dogoditi..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dijete i autosjedalica
21.2.2013 22:45:06   
seraphyme
uvijek , od prvog dana. mislim da su ostale nosiljke i kojekakve sheme tipa"nosim ga u rukama na zadnjem sjedalu" krajnje neodgovorne i treba rigorozno kažnjavati, 500 kn je niš.  mi smo 200 m od sveki i bez obzira, ako idemo autom, stavljamo djecu u sjedalice. nema mi strašnije kad dijete skače između prednjih sjedala. moj mali susjed je tako proletio kroz šajbu

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 2
22.2.2013 8:19:20   
Kony
Obavezno uvjek u sjedalici. Poludim kada vidim da roditelji sjedaju u auto i vezu se a djete stoji izmedu sjedala. Da li netko mozda zna do koliko godina moraju biti u sjedalici? Odnosno od kada moze imati !onu podlogu?

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 3
22.2.2013 8:52:10   
seraphyme
ako je dijete dovoljno visoko da se može vezati u 2 točke ne treba booster(onaj podguznjak) i to do 12-te godine života

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 4
22.2.2013 10:23:12   
cuba
Da, gledala jučer na vijestima i ne mogu vjerovati. U 21 stoljeću, pored toliko izgubljenih malih života, kazni koje se naplaćuju još uvijek ima toliko neodgovornih roditeljauser posted image
Pa šta onda kupuju autosjedalice ako ih ne koriste?? Šta misle da je to jedino za duže ture tipa Split-Zagreb, Isuse Bože user posted image
Nama je AS zakon i niti jedan put ga nismo vozili a da nije bio u njoj. A i uživa u vožnji. Već me nekoliko puta pitao kad ćemo za bracu staviti sjedalicu u autouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 5
22.2.2013 10:33:15   
sarah_zg
Uvijek i bez iznimke. Mi se svako jutro vozimo na drugi kraj grada, pola sata do vrtića i moje dijete uopće ne poznaje drugačiji način vožnje, osim u autosjedalici.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 6
22.2.2013 14:30:04   
Dacana
Uvijek,od prvog dana..
i sad kupujemo drugu autosjedalicu,jer je ova vec polako mala...
sigurnost je ipak sigurnost...

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 7
22.2.2013 15:14:27   
LorVer
Sjedalice koristimo od prvog dana. Obitelj smo koja jako puno putuje, i zato pazimo cak i kakvu sjedalicu kupijemo.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 8
12.3.2013 15:10:37   
MKata
Uvijek i bez iznimke!
Mislim da je to Rodina izreka, ali kod nas vrijedi!

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 9
12.3.2013 15:12:59   
Tanjica Tanja
I ja uvijek, ali stvarno uvijek. Ni 5 metara ne idem s njom u autu bez AS.

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 10
12.3.2013 15:43:20   
tenkic
A kako bih prevozila bebu nego u AS? Pitam se kako se bebe prevoze u autobusu i/ili avionu?
user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 11
12.3.2013 16:29:39   
snowwhite
uvijek AS,kosa mi se diže kad vidim u vožnji da dijete skače po zadnjem sjedalu ili pak sjedi roditelju u krilu na prednjem

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!