|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dečki plavo, curice roza
14.3.2013 8:40:46   
Renata RR
Da li vam se sviđa kada mali dečki nose sve plavo, a curice sve roza?

Meni nikako... Plava mi se još sviđa, ali roza nikako. Što god želim kupiti za curicu, skoro sve je roza. Ne smeta mi, ako je neki detalj roza ili skroz svijetlo roza boja mi isto nije loša, ali kada je sve pink, to nikako nije po mome ukusu...
Neposredna veza do poruke: 1
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 8:53:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Renata RR)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Dečki plavo, curice roza
14.3.2013 8:55:48   
seraphyme
da, to me jako nervira. npr miceku jako lijepo pristaje crvena i jedva mu mogu naći crvenu majicu il košulju

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
14.3.2013 9:02:19   
Tina 21
Roza boja me najviše mami u ducan...za curicu volim i bijelu boju,ljubičastu,crvenu...početnu robicu sam imala vecinom u zelenoj,narančastoj i žutoj boji jer B.nije htjela pokazati spol,uvijek bi nogicu stavila i sakrila spol,a ja sam htjela kupovati i diviti se kao i vecina trudnica...tako da sam spol saznala mj.dana prije termina. I kad sam krenula u kupnju,nastao je raspašoj,baš sam si izguštala..

Da se nadovežem...meni je žao što neke dječje stvari nema u veličinama za nas velike...sad su izašle Skechers plišane patike,smao je podplat gumeni...umjesto jezika ima plišanca,meni su pree i naravno ima samo brojeva za djecu

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 4
14.3.2013 9:14:34   
sretnaz
Moj dečko je većinom u plavom jer je jako puno robice dobio. A dobila sam već korištenu vreću za spavanje, rozu i smiješan mi je u njoj, ali mi ne smeta. Nervira me da je teško naći robicu u neutralnim bojama. Znala sam da je dečko, ali sam ipak kupovala zeleno i žuto.... mora biti i za drugu bebu i što ako je curica? user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 5
14.3.2013 9:19:49   
mariola
Moji imaju svakakvih boja. Volim boju ciklame pa cura ima puno toga u toj boji, od kolica pa na dalje al inače ne kupujem tako da njemu mora biti plavo njoj rozo.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 6
14.3.2013 9:49:40   
BUMBI
Ja isto to ne volim.
Volim da imaju svakakvih boja.
D si sam bira šta će kupiti,a i ima i roza majica i ljubičastih majica i baš mu lijepo stojeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 7
14.3.2013 10:10:59   
Tina 21
meni je skroz slatko ako dečkić ima roza majcu,zašto ne? Ove zime sam vidjela da su i dečkići nosili čizmice ko one Ugsse..mislim da bi i moj,ali imam curicu :)a ne može ni ona stalo u rozome biti..za sad ja biram odjeću jer je mala,a kasnije cemo vidjeti..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 8
14.3.2013 11:44:14   
mama_25
Ajme kako mome lijepo stoji crvena boja user posted image i što god nađem u toj boji kupim mu..mada sam čula komentar za dudu a zar crvena nije samo za curice, neka je moj će ju imati i točka user posted image

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 9
14.3.2013 12:10:54   
CallamityJane
Ja sam poludia sa tom podjelom ovih dana, sestra mi se treba poroditi svaki dan i naravno ja sva sretna u sopingu ali ne znam koju boju. A vecina je ili iskljucivo plavo ili rozo i to tako lijepo odjevni predmeti a ovi izmedju su tako obicni da mi je doslo da placem. Pa svi znamo kako krasnih stvari ima se u rozoj boji, pa tek te body kosuljice na kragnu za decke, hlacice na tregere.

(Odgovor članu mama_25)
Neposredna veza do poruke: 10
14.3.2013 13:08:45   
Two hearts
Ja ni u tome ne pravim razliku,malac nosi sve osim rozog,a curka baš sve bojeuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 11
14.3.2013 13:10:51   
CallamityJane
Saznala sam prije nekih desetak minuta da sam ipak trebala kupovati te body kosuljice i kravatice user posted image
Ide tetka sutra u soping user posted image

(Odgovor članu Two hearts)
Neposredna veza do poruke: 12
14.3.2013 13:13:34   
pepeljuga
Moja curka ce prvih par miseci biti u plavom user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 13
14.3.2013 13:18:02   
Tina 21
smješni su s tim podjelma...i moja B.ako je u nečem rozom,znaju pitati,a jel curica ili dečko? A mala je imala i trakicu na glavi..

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 14
14.3.2013 14:07:35   
Keekeelee
Ne sviđa mi se to, i koliko sam god izbjegavala kupiti plavo, sad vidim doma ipak prevladava plava boja user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
14.3.2013 14:23:20   
Tina 21
Sve,samo ne narančasto...nikako je ne volim u niti jednom smislu

(Odgovor članu Keekeelee)
Neposredna veza do poruke: 16
14.3.2013 14:26:11   
mama_25
mi smo kupovali i zelenu, žutu, crvenu, šarenu odjeću tako da ako ovaj put bude curka opet sve može i njoj user posted image

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 17
14.3.2013 14:32:11   
Keekeelee
Pa mama25 i nama je bio takav plan koji očito nije uspio user posted image

(Odgovor članu mama_25)
Neposredna veza do poruke: 18
14.3.2013 15:43:48   
anne
Ne sviđa mi se to.
Nažalost takodobim od drugih, ali što ja kupujem pazim da je drugih boja.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Keekeelee)
Neposredna veza do poruke: 19
14.3.2013 15:56:58   
mama_25
govorim onak bar za početak, prvih par mjeseci..a poslije znam hello kitty i te fore user posted image
ne volim tu podjelu..recimo majice sa štrumfićima plave i roze user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!