Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 19:17:13
|
|
|
|
Renata RR
|
Naš dečko barbike zamisliti ne može... Ali cura voli autiće i ostale njegove igračke.
|
|
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 20:11:41
|
|
|
|
cuba
|
Moj R voli rozu boju i bocu Jane na Hello Kitty Nije mu mrsko ni gurati kolica za bebe kad dođe kod prijateljice. A onda mi s druge strane neki dan kaže da zašto sam mu kupila priču za curice -Mala sirena- i da to dam Emi (Disney bajke ove što izlaze)... ma faza...meni je smiješan
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 21:27:18
|
|
|
|
kisica
|
Imam dječaka i nikad nismo bili u takvoj situaciji, dok on susjede mali se i oblači kao cura, i vuče torbice i hoda na štiklama.
|
|
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 21:33:51
|
|
|
|
Tina 21
|
IZVORNA PORUKA: cuba Moj R voli rozu boju i bocu Jane na Hello Kitty Nije mu mrsko ni gurati kolica za bebe kad dođe kod prijateljice. A onda mi s druge strane neki dan kaže da zašto sam mu kupila priču za curice -Mala sirena- i da to dam Emi (Disney bajke ove što izlaze)... ma faza...meni je smiješan I mi ih kupujemo..sutra u lov na novu :)
|
|
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 21:34:47
|
|
|
|
Tina 21
|
IZVORNA PORUKA: kisica Imam dječaka i nikad nismo bili u takvoj situaciji, dok on susjede mali se i oblači kao cura, i vuče torbice i hoda na štiklama. Uhh..da imam dečkica,nebi baš da mi hoda u štiklama..možda se mališan igra modnog mačka :)
|
|
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 21:54:56
|
|
|
|
snowwhite
|
moje se uredno igra sa sekinim barbikama aona trčis pištoljem od brata......meni je skroz glupo da se igračke dijele na muške i ženske
|
|
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 21:57:27
|
|
|
|
AntonijaV
|
moja se isto tako igra sa svime što joj dođe pod ruku...i pištoljima od rođaka, i autima... i taj rođak jednako rako sa njenom kuhinjom i nekim njenim ''ženskim'' stvarima iako je već 7 god.
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 22:00:19
|
|
|
|
andydea
|
moja Lanči se igra najnormalnije sa autićima i uživa u tome
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 22:01:58
|
|
|
|
Tina 21
|
imamo i mi nekoliko autića,arbike još ne jer bi im žvakala kosu (u fazi je da sve stavlja u usta) ..
|
|
|
|
|
RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike 14.3.2013 22:02:34
|
|
|
|
Tina 21
|
vidi mene..počela mi slova bježati barbike*
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!