|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Crtići
25.8.2010 10:33:33   
janad
pozdrav svima. koje crtiće gledaju vaši klinci?  i dali netko zna stranicu na internetu s koje se mogu skidati crtići sinkronizirani na hrvatski? mi volimo fifi,graditelja boba,spužvu boba... ali bi volili nešto novo. još nismo gledali teletabise,pocoya,roary-ja...
ako netko zna za takvu stranicu molim da javi jer bi mi radije skinili nego davali 40 kn po crtiću a onda se dvd još i izgrebe,pa zagubi i sli.

moja srečica mala 3.10.2008
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Crtići
25.8.2010 10:41:08   
Zvonki
Ne znam gdje se mogu skidati, ali mi u zadnje vrijeme na stranici Mini Tv gledamo crtiće. Evo link
http://mojamini.tv/

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 2
25.8.2010 11:32:02   
Njofra
Vidiš meni se ne isplati gledati minitv dok ne pređem na optimu i flat.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
25.8.2010 11:35:59   
njanja
janad, ja ih imam doma jako puno, janu je pokojo i teletabisi ono zakon...mogu ti ih poslati preko iskon jumbo maila, kada budem doma, pa mi samo na pp javi svoju adresu....imam i doru, roarya, bob graditelja

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 4
25.8.2010 13:33:28   
ikica84
da li neko zna gde mogu nabaviti yoohoo i prijatelje crtani? moj obozava taj kad cuje da krece odmah skace user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
25.8.2010 13:53:33   
novamama
za početak imaš na pošti kupiti za 10 kn bumbu i peppa pig, taman su za njihovu dob, oli mi se nagledao toga zadnjih par dana....
gleda i tom i jerry, ali se boji nekih bradonja, i općenito mislim da to nije još za njega....bumba i peppa pig su sasvim ok, a i dostupni su ako nemaš flat internet ili nekoga da ti pošalje....

i mene zanimaju drugi naslovi, primjereni za dvogodišnjake....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 6
25.8.2010 20:24:10   
niina
Mi gledamo neke od tih crtića na mini tv.

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 7
25.8.2010 22:16:09   
janad
mi imamo per dvd-ova fifi,dore i dr ali kako M to sam mijenja i pali tako su se ogrebali pa neki ne rade. mini tv mu ne palim jer ne volim da gleda na kompjuteru jer sjedi blizu a i voli tipkatiuser posted image   imam flat ali neznam na kojim stranicama mogu skinuti. probat ću sa mini tv ako se uspijem registrirati. 
njanja imaš pp

moja srečica mala 3.10.2008

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!