|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2010 10:19:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 10:22:03
|
|
|
|
koka
|
Neznam, baš ću pogledat rok trajanja, al za sad ga više ne stavljam dok ne vidim dali će se povuči taj osip...tnx
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 10:23:07
|
|
|
|
Anoniman
|
moguće je! malo OT - ja sam se u subotu našpricala sa off sprejem protiv komaraca i sva me koža počela peći i crvenjeti, ko da sam izgorjela na suncu! Prošlo je tek kad sam se otuširala i isprala to sve sa sebe. teško je vjerovati da i na baby kozmetiku možeš bit alergičan, ali ipak - to su sve kemikalije! treba se paziti.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2010 10:24:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 10:30:42
|
|
|
|
nemammaste
|
Moguće da je od sunca i mora,tako zna i meni ali patronažna mi je rekla da puno bebača dobije alergiju od Johnson kozmetike,tako da me ni to nebi čudilo
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 10:59:42
|
|
|
|
mamacita
|
Njihovi proizvodi za bebe jesu agresivni. Svakako procitaj sastav.
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 11:07:19
|
|
|
|
pako
|
može biti, može. Ja sam se jednom otuširala sa nekim dječijim gelom za tuširanje ali se nesjećam koji je bio i tako sam sva pocrvenila i počelo me je sve peći kao da sam se skurila na suncu i tek kad sam se otuširala i namazala niveinom kremom koja se upila iu sekundi prošlo je nakon 15-ak minuta.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 11:27:45
|
|
|
|
mišica 666
|
meni isto od njihovih ulja zna biti sitni osip vjerojatno je to to.
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 13:00:11
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Nika je reagirala osipom na penaten mlijeko za tijelo,tako da vjerujem da je moguće da je od kozmetike.
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 15:18:30
|
|
|
|
sina
|
i ja čula da je johnson kozmetika koma-jaka i agresivna. šogica mi ima frizerski salon i kaže da puno mama kad dođu sa djecom na šišanje,žale se da djeca imaju problema sa vlasištem,a zajedničko im je da koriste johnson šampone.
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 15:22:53
|
|
|
|
Imra
|
Johnson proizvode sam izbacila iz upotrebe nakon afere da u sebi sadrze neku materiju sto moze dovesti do raka koze, u kasnijim godinama, da li je to istina ne znam, ali ima i drugih proizvoda tako da ne rizikujem, koristim uglavnom hipp
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 15:25:34
|
|
|
|
njanja
|
moguće kombinacija sunca, soli i te aloe vere...kako su sada Mili leđa?
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 21.7.2010 21:28:46
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja moguće kombinacija sunca, soli i te aloe vere...kako su sada Mili leđa? još uvijek su crvena, a mene kao prolazi izbacila sam to ulje iz upotrebe a čini mi se da ću i njihove šampone
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 21.7.2010 21:31:06
|
|
|
|
BUMBI
|
a joj,a valjda će i njoj uskoro proći
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 29.8.2010 10:20:47
|
|
|
|
koka
|
Probala sam opet to ulje i nije se pokazalo ništa. Zato predpostavljam da je reakcije bilo zato što sam malo bila izgorila i sva crvena pa to ulje još na sebi.....jer kasnije kad sam probala ništa se nije pokazalo. boooo
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 29.8.2010 10:25:39
|
|
|
|
mamicaa
|
Daji isto ne odgovara, ja kupujem za njega od HERBALIFE, nekako nam se zdravlje znatno poboljšalo otkad to koristi, skupo je ali ako ima učinka......
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 29.8.2010 15:33:31
|
|
|
|
pakić
|
I moj P. odmah nakon tuširanja s Johnson baby sapunom lavanda dobije lišajeve po nogama. Ne koristimo više niš njihovo.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!