Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: 7.tjedan micanje u trbuhu kao kontrakcije 11.4.2012 13:19:49
|
|
|
|
ikica84
|
ako nemas krvarenje mislim da nije nista strasno!materica se siri,pij magnezij i odmaraj!
|
|
|
RE: 7.tjedan micanje u trbuhu kao kontrakcije 11.4.2012 13:28:04
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: ikica84 ako nemas krvarenje mislim da nije nista strasno!materica se siri,pij magnezij i odmaraj!
|
|
|
RE: 7.tjedan micanje u trbuhu kao kontrakcije 11.4.2012 13:36:12
|
|
|
|
anamarijapupek
|
Zar se to događa tako rano? Nadam se da imate pravo i da će biti sve ok na sljedećem pregledu. Ja sam u petak zadnji dan na poslu...pa ću se moći više odmarati bez tog živciranja.
|
|
|
RE: 7.tjedan micanje u trbuhu kao kontrakcije 11.4.2012 14:03:17
|
|
|
|
ruwenzor
|
Meni se maternica već u 6 tj počela širiti, okretati, izvijati... doduše možda i ranije al to sam pripisivala pms-u jer još nisam znala za , ali konstantno je nešto boluckalo, BH kontrakcije su počele u 20-om tjednu, pravi trudovi trajali 51 sat . Gin je rekla da neke cure više osjećaju kaj se zbiva u njihovim tijelima i da je to skroz normalno. Mislim da možeš biti bez brige, osim naravno ako počne jako boliti ili se pojavi iscjedak.
|
|
|
RE: 7.tjedan micanje u trbuhu kao kontrakcije 11.4.2012 20:56:43
|
|
|
|
mamacita
|
Meni se je znalo desiti da sam osjetila takva micanja iz lijeva u desno i obratno, i nakon par sekundi sam imala obicne "vjetrove". Probava se pomice, kako se maternica siri, crijeva se guzvaju, tako da se sve to malo vise osjeti nego prije. No, eto, strpi se do 20.4. pa ces onda znati malo vise.
|
|
|
|
|
RE: 7.tjedan micanje u trbuhu kao kontrakcije 12.4.2012 12:05:44
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Meni se je znalo desiti da sam osjetila takva micanja iz lijeva u desno i obratno, i nakon par sekundi sam imala obicne "vjetrove". Probava se pomice, kako se maternica siri, crijeva se guzvaju, tako da se sve to malo vise osjeti nego prije. No, eto, strpi se do 20.4. pa ces onda znati malo vise. potpisujem,mislim da su to crijeva
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!