|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ...zdrava prehrana...
10.8.2010 22:08:05   
leilany
..ajde napisite VI koje se zdravo hranite,koje namirnice najcesce koristite...
..napisite kaj njupate....moze i jelovnik za cijeli tjedanuser posted image ...
..callie aj ti prva...user posted image

BEK 27.o5.o9.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ...zdrava prehrana...
10.8.2010 22:10:05   
natalijax
user posted image user posted image user posted image heheee a što podrazumjevaš pod zdravu prehranu da se nedebljaš,il da budeš zdrava

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 22:12:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 3
10.8.2010 22:15:22   
CallamityJane
sto mene sad prozivas kmeeeee vjecito ja kriva nesto user posted image
posle ces reci kako sam ja kriva sto nemas nista slatko u kuci user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
10.8.2010 22:16:29   
cuba
Integralna peciva ili nešto sa sirom, jogurt - doručak
Cvjetača/kaul, blitva, špinat, riba - bilo koja vrsta, rižoti na razne načine, juha, lešo meso, šalša, mrkva, krompir (lešo), salata- sva - ručak (bude tu i pečenog, šnicela, pohanog, pomfrita ali tjedni omjer zdravog:nezdravog je 5:2...
Večera - ništauser posted image  

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
10.8.2010 22:17:14   
Domy
user posted image user posted image user posted image da li mogu pisat i oni koji se zdravo ne hrane?

Neposredna veza do poruke: 6
10.8.2010 22:25:20   
CallamityJane
ovako cico-mico nije dovoljno samo donijeti odluku kako od sada jedes zdravo nego moras i stanje sa namirnicama u kuci dovesti u red. Recimo kod mene nemas napitaka u kuci kao sto su sokovi, gazirana pica, kafa i sl. jedino za goste odem i kupim, secer uopste ne koristim, slatke namaze isto tako jedino med a ako bas pozelim sok onda ga napravim od svjezeg voca naravno nezasladjenog. Povrca i voca moras imati u veelikooj kolicni uvijek u kuci i to se kod mene dnevno nabavlja. Kruh bijeli kupim samo ako nema integralnog ili crnog, ja licno nisam ni pobornik mesa nego su to vecinom snicli od soje i komadici od soje ali meso je vrlo zdravo i naravno ako volis iznutrica njih je najzdravije konzumirati user posted image
Za dorucak ja obicno pojedem neko voce cim ustanem, za marendu ili sto ja zovem drugi dorucak ili uzinu obicno je to ili jaje kuhano peceno sa kukuruzom, sojinim mlijekom ili sl. a za rucak je uvijek neko varivo ili ti corbanac od najmanje 6-7 vrsta povrca i obavezno salata uz to. Ako ne pravim nikakav corbanac onda je to proso ili smedja riza i kakvi sojini derivati a za uzinu obavezno kilo dva kakvog voca. Ja i Kike obavezno sada pojedemo kilo dva lubenice, jer ne samo da je slatka nego i prociscava organizam user posted image
Za veceru opet jedem voce i tako iz dana u dan. Tjestenine kao sto vidis skoro nikako nemam u ishrani a ako bas odlucim zgrijesiti onda je to domaca Zvrkova koja je najbolja stvar sto se moze novcem kupiti user posted image
uh sto napisah roman ako ti sta nije jasno samo pitaj

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
10.8.2010 22:25:44   
pincirotvajler
pih, kaj je to zdrava hrana user posted image
ja sam od onih kaj misle da zdravo nije finouser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 8
10.8.2010 22:27:15   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: callanhoe

ovako cico-mico nije dovoljno samo donijeti odluku kako od sada jedes zdravo nego moras i stanje sa namirnicama u kuci dovesti u red. Recimo kod mene nemas napitaka u kuci kao sto su sokovi, gazirana pica, kafa i sl. jedino za goste odem i kupim, secer uopste ne koristim, slatke namaze isto tako jedino med a ako bas pozelim sok onda ga napravim od svjezeg voca naravno nezasladjenog. Povrca i voca moras imati u veelikooj kolicni uvijek u kuci i to se kod mene dnevno nabavlja. Kruh bijeli kupim samo ako nema integralnog ili crnog, ja licno nisam ni pobornik mesa nego su to vecinom snicli od soje i komadici od soje ali meso je vrlo zdravo i naravno ako volis iznutrica njih je najzdravije konzumirati user posted image
Za dorucak ja obicno pojedem neko voce cim ustanem, za marendu ili sto ja zovem drugi dorucak ili uzinu obicno je to ili jaje kuhano peceno sa kukuruzom, sojinim mlijekom ili sl. a za rucak je uvijek neko varivo ili ti corbanac od najmanje 6-7 vrsta povrca i obavezno salata uz to. Ako ne pravim nikakav corbanac onda je to proso ili smedja riza i kakvi sojini derivati a za uzinu obavezno kilo dva kakvog voca. Ja i Kike obavezno sada pojedemo kilo dva lubenice, jer ne samo da je slatka nego i prociscava organizam user posted image
Za veceru opet jedem voce i tako iz dana u dan. Tjestenine kao sto vidis skoro nikako nemam u ishrani a ako bas odlucim zgrijesiti onda je to domaca Zvrkova koja je najbolja stvar sto se moze novcem kupiti user posted image
uh sto napisah roman ako ti sta nije jasno samo pitaj

svaka čast..user posted image  

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 9
10.8.2010 22:28:52   
tita
Izgleda da nitko nezna više šta je zdrava prehrana!!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 10
10.8.2010 22:35:59   
leilany
pa ok.....ne lutam daleko od tebe...iako u jednoj stvari se jakoo razlikujemo...
kod mene ima na tone slatkog....nemogu ja zbog sebe zakinut svoje dijete i mm koji trpa u sebe ko lud...a mrsav je....

ja kruh NE jedem uopce,nikakva peciva,nikakva lisnata,nikaj takvog...za dorucak pa vec ziher godinu dana jedem zitarice sa mlijekom(o,9%mm)....
jedem puno povrca puno voca..i kod mene svaki dan voca na izvoz jer kod nas voce jedu i vole svi...
kaj se tice povrca i toga imam u izobilju-kod bake na vrtu...tako da....i u tom segmentu hranim se kvalitetno...
kaj se tice mesine...jedem samo piletinu,puretinu i to bijelo meso...najcesce na zaru....
jedem ribu....spinich obozavam...

jedino mi sojauser posted image

od tijesta jedem samo spagete...i to rijetko kada....

pa onda koji je moj fucking problem...i zakaj mi taj slauf neide dole??

e da...cula sam ustvari da bi trebalo  jesti tokom cijelog dana 5-6 malih obroka,a ne ko vecina jesti samo 3 puta...

p.s. i ono zadnje al ne manje bitno....ne vjezbam nista...njente,nada...zero...user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 11
10.8.2010 22:40:04   
Domy
IZVORNA PORUKA: leilany

pa ok.....ne lutam daleko od tebe...iako u jednoj stvari se jakoo razlikujemo...
kod mene ima na tone slatkog....nemogu ja zbog sebe zakinut svoje dijete i mm koji trpa u sebe ko lud...a mrsav je....

ja kruh NE jedem uopce,nikakva peciva,nikakva lisnata,nikaj takvog...za dorucak pa vec ziher godinu dana jedem zitarice sa mlijekom(o,9%mm)....
jedem puno povrca puno voca..i kod mene svaki dan voca na izvoz jer kod nas voce jedu i vole svi...
kaj se tice povrca i toga imam u izobilju-kod bake na vrtu...tako da....i u tom segmentu hranim se kvalitetno...
kaj se tice mesine...jedem samo piletinu,puretinu i to bijelo meso...najcesce na zaru....
jedem ribu....spinich obozavam...

jedino mi sojauser posted image

od tijesta jedem samo spagete...i to rijetko kada....

pa onda koji je moj fucking problem...i zakaj mi taj slauf neide dole??

e da...cula sam ustvari da bi trebalo  jesti tokom cijelog dana 5-6 malih obroka,a ne ko vecina jesti samo 3 puta...

p.s. i ono zadnje al ne manje bitno....ne vjezbam nista...njente,nada...zero...user posted image

a taj šlauf ti neide dole zato što ne vježbaš..da vidiš moju liniju od bicikle i rola...user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 12
10.8.2010 22:42:28   
MiniMama
pa ja smatram da se relativno zdravo hranim. ne frigam, ne poham, litra ulja mi traje toliko dugo da ju ponekad bacim jer istekne rok trajanja..  jedem jako puno zelenjave. sve je uglavnom na lešo..
gazirano pijem dvaput godisnje (ako). i bas sam danas ispucala jokere za ovu godinu user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 13
10.8.2010 22:44:05   
CallamityJane
eh kao prvo moras slatko ukinuti, recimo ja cu Kiki priustiti i pudingic i vafel i kinder jaje samo zato sto ako nesto branis to postane onda bas zeljeno. I ja nekada osjetim slast za slatkim to u onim danima kada imam periodu i udovoljim sebi, nece me pet keksi ubiti zar ne?
A znam da ti obozavas gazirano prevarantu jedan user posted image  mada su po mojoj nekoj laickoj procjeni jos gori oni zasladjeni toboze zdravi vocni sokovi jer su puni secera i aditiva. Plus ti je sto jedes ribu, to je jedna od najzdravih namirnica u ishrani ja je bas i nisam ljubitelj, a sto se tice slaufcica i ja ga imam, vjezbam u kontinuitetu tri dana i onda me opet ljenost uhvati user posted image
Ali ima jedan trik sto se tice tih misica koji ja sam davno kao djevojka upraznjavala ali me ovo moje dijete slomilo ali opet cu ja to vratiti u formu.
Zelis li da cujes kako da vjezbas trbusne misice a da ti se ne cini kao vjezbanje???user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 14
10.8.2010 22:45:48   
leilany
domy znam....i nazalost nema meni mog ravnog trbuha bez znoja i vjezbanja....

nadam se da cu od jeseni krenut punom parom u teretanuuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 15
10.8.2010 22:47:54   
MiniMama
IZVORNA PORUKA: callanhoe

Zelis li da cujes kako da vjezbas trbusne misice a da ti se ne cini kao vjezbanje???user posted image

da, da,daaa... reci mi porfavor, otkrij mi tajnu svemira...
iako mi bas super postalo ici preko reda na blagajni i glumiti trudnicu. nek uđe u zapisnik da se ipak malo napušem kad idem preko reda..

Neposredna veza do poruke: 16
10.8.2010 22:48:09   
leilany
callie omladinko moja,pa naravno da zelim saznat tajnu svih tajniuser posted image user posted image

e da....gazirano sam izbacila....pijem vodu al sa okusom,jer mi ova obicna bljutava....i cedevite si popijem,dnevno mozda 2 case-znaci 4dcluser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 17
10.8.2010 22:49:04   
leilany
IZVORNA PORUKA: MiniMama
zapisnik da se ipak malo napušem kad idem preko reda..

ja nemoram nis napuhavat...prirodno je napuhanouser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 18
10.8.2010 22:53:19   
CallamityJane
hihihi nasle se vas dvije radoznalice pravo, evo sada kada ovo citate pogledajte sebe kako sjedite..
Jesu li vam ramena malo pognuta i opustena?
a kada ustanete? Jeste li prave ki zelen bor i vita jela?user posted image
Naravno da niste! Ako imate u kuci oklagiju malo duzu ustanite i fino ju stavite  preko ledja tako da ju uhvatite u laktovima sa prednje strane, osjecate li kako ste se ispravile sad, grudi isprsile i da vam se stomak zategnuo?
Kljuc pravilnog drzanja je da vam svi misici budu blago zategnuti, zato kada hodate, idete u setnju ili baciti smece ili u ducan ma bilo gdje, dignite nos, isturite grudi i trbusni misici rade jer se istezu. I to vam je sva mudrost. Bez ijednog trbusnjaka.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 19
10.8.2010 22:57:32   
MiniMama
 vrtirepko, dok vidim rezultate, ustedim i novce za liposukciju user posted image
inace, pocela sam sjediti (prije mora) na pilates lopti dok sam na racunalu, ali sve skupa je zavrsilo da ta prokleta lopta samo seta na relaciji kupaonica-balkon.
evo sad sjedim ravno. jao kolike sise imam kad ovako stojim! uzas!

Neposredna veza do poruke: 20
10.8.2010 22:57:47   
troubled
dakle call.....do sad sam bila uvjerena da se zdravo hranimo....kad sam sad pročitala ovaj tvoj jelovnik, odmah mi je slabo došlo...
ženo, svaka ti čast....ne mogu ja to tako...
ilistracije radi....danas jede magda musaku za ručak...i odvaja meso od krumpira....jede samo meso i viče -još! user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

Neposredna veza do poruke: 21
10.8.2010 22:58:01   
anuska08
HEHEHEHE user posted image user posted image jel to uključuje i čips koji sada slasno brstim dok tipkam masnim prstimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 22
10.8.2010 22:59:01   
pincirotvajler
dobro je dok su ti sise više izbočene neg trbuh kad se gledaš iz profila..kad je obratno onda ga jeuser posted image    user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 23
10.8.2010 22:59:14   
CallamityJane
je li osjecas misice da rade ? kazem ti ja, samo dosta hodaj i treniraj stomacic nego da te pitam vidjela sam snizenje za tretmane kavitacije kada sam se vracala sa kofi danas, kakav je ono salon?
hajde u bircuz da ne zacatavamo user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 24
10.8.2010 23:02:33   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: troubled

dakle call.....do sad sam bila uvjerena da se zdravo hranimo....kad sam sad pročitala ovaj tvoj jelovnik, odmah mi je slabo došlo...
ženo, svaka ti čast....ne mogu ja to tako...
ilistracije radi....danas jede magda musaku za ručak...i odvaja meso od krumpira....jede samo meso i viče -još! user posted image user posted image user posted image

hvala draga mada ja smatram da bih trebala uvesti dosta vise mesa radi Kike i treba vise ribe i razi. ALi ja uopste se ne trudim da se nesto zdravo hranim jednostavno to odgovara mom organizmu. Samo mi mesa manjka ali budem se popravila user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!