danery
|
koliko ste "otvoreni" prema strancima koji pristupaju vašem djetetu? koji način njihovog ponašanja tolerirate,a koji u vama daje znak na uzbunu? ja nisam baš pretjerano za to da dijete svakome mora uputiti osmijeh,odgovoriti na pitanje ako ne želi ili dopustiti kontakt ako mu ne odgovara.... unazad par mjeseci imamo problem (ajmo to tako reći) u susretima sa djedom iz susjedstva....taj zaskače mame sa malom djecom,tj.sa curicama,i onda oplete sa draganjem,čapanjem,cmakanjem djeteta po rukama,licu...meni to jako smeta,pa sam mu rekla već par puta da nas ostavi na miru koliko sam pristojno mogla,da bi na kraju danas doslovno zasiktala na njega kod pedijatrice u čekaonici....bejb ima upalu grla i ovaj tj.smo bile 2x,i oba puta je ušao u čekaonicu,SAM ,i odmah navalio na nju,sjeo do nje,počeo ju čapkati i sliniti po njoj....ja dijete odmah odmakla,odvela u wc da se maknemo od njega,ma pošizila sam,kad eto njega danas opet i ravno na nju.... da se razumijemo,ožda čovjek nema unučadi pa mu draga djeca,pa se poželi....ali onaj osjećaj u stomaku kad vam se svaka dlaka digne u zrak od nekog filinga da tu nešto nije kako treba....e tako je meni svaki put kad vidimo tog djeda,a vidimo ga često,jer živi blizu nas.... pitala sam sestru u ambulanti dolazi li tu često,i veli ona da je već bio jedan takav čovjek koji je oko djece previše zabado,i da će pripaziti malo bolje.... uz to,već par mojih prijateljica ima muke sa istim tim babcem,isto im gnjavi djecu,ali one šutke istrpe to cmakanje,a znam da bi ga najradije žvajznule torbom....da je na kraju došlo do toga da se vraćaju iz trgovine neobavljene kupnje jer su naišle na njega,pa se nisu htjele dati gnjaviti,pa su se radije okrenule i otišle kući praznih ruku....