|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Rosea i RR poklanjaju!

Uredništvo Ringeraje, 29.9.2014
U suradnji s velikogoričkim obrtom za izradu odjeće poklanjamo trenirku za bebe i djecu. Dovoljno je samo odgovoriti na postavljeno pitanje...

image
/51


Obrt Rosea predstavlja kvalitetnu odjeću koji se bavi proizvodnjom, maloprodajom i veleprodajom dječje odjeće, odjeće za bebe i odjeće za odrasle. 

Odjeća je proizvedena od vrlo kvalitetnih talijanskih i turskih materijala te je zbog toga veoma ugodna. Svaki komad odjeće napravljen je s puno ljubavi prema radu i djeci te uz kvalitetu imaju i povoljne cijene.


Iz širokog asortimana obrta Rosea, ovaj put izdvojili smo trenirke za bebe i djecu, a jedna takva može grijati i vaše najmilije u prohladnim jesenskim danima, ako nam odgovorite kupujete li odjeću za svoju djecu od domaćih, malih proizvođača (obrta). Svoje odgovore pišite nam na forumu na temi Rosea i RR poklanjaju! najkasnije do 09.10. u 23.59., a najsretnijeg korisnika odabrat ćemo slučajnim odabirom putem random.org i objaviti najkasnije 13.10. na forumu i portalu. Uz odgovor ne zaboravite napisati i koju bi trenirku željeli dobiti na poklon (za djevojčicu ili dječaka) te koju veličinu (od 56-2 god te od 4-12god). Slike dostupnih trenirki možete vidjeti u donjoj galeriji.

 

 

Sastav trenirkica je 97% pamuk i 3% elastin što ih čini izuzetno ugodnima za razne aktivnosti. Materijali su rađeni od najboljih sirovina i stoga su pogodni za svakoga.



A želite li se i sami uvjeriti u kvalitetu i povoljne cijene posjetite Rosea prodavaonice koje se nalaze u Velikoj Gorici, na trgu kralja Tomislava 33, i u Zagrebačkoj ulici pod brojem 20. Njihovi se proizvodi također mogu naći i u raznim drugim trgovinama.

 

 

Posjetite Rosea-u i na facebooku https://www.facebook.com/rosea19

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Postani Kinder Chocolate lice!
U nagradnom natječaju koji traje od 1. rujna do 31. prosinca 2014. svako dijete od 3 do 10 godina ima jedinstvenu prili...
4
Djeca ne znaju što je strah
Djeca ne znaju što je strah. Na večer bez problema zaspu u svom krevetu, prolaze kroz dan istražujući svijet bez trunke ...
3
Čitanje bajki pomaže u jačanju veze djetet...
Neobična i izmišljena stvorenja, vile i vilenjaci, čarobnjaci, patuljci, vještice i mnogi drugi likovi sastavni su dio b...
3
Poklanjamo knjigu!
Drage mame i sve koje to planirate postati ! Sigurno ste i same svjesne da obavljate najvažniju, najljepšu ali i samim t...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!