kakamama u 17:33
Pečene jabuke (za početak dohrane)
Uredništvo Ringeraje, 16.4.2012SASTOJCI:
- nekoliko jabuka
- putar i cimet, po želji
PRIPREMA:
- Jabuke dobro operite, neoguljenima izdubite sredinu.Po želji, u svako udubljenje staviti mali komadić putra i prstohvat cimeta (ukoliko je beba već probala navedene sastojke)
- Staviti u protvan (lim za pečenje) obložen papirom za pečenje.
- Peći na 200 stupnjeva dok ne omekšaju.
- Prohlađene jabuke oguliti i izgnječiti vilicom.
SAVJET:
- U varijanti za odrasle, pečene jabuke uvaljati u mješavinu smeđeg šećera i cimeta i imate ukusan desert. - Na isti način možete peći i bundevu, prepolovljenu, očišćenu i položenu korom prema "gore" u protvanu. - Ukoliko želite skratiti vrijeme pečenja, možete nasuti centimetar vode u protvan.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Budući da je organska hrana znatno skuplja, donosimo popis namirnica koje, prema istraživanjima, imaju najviše pesticida... 5
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site". 4